Начало » Събития » Семинари » "Пречистване на тялото, ума и сетивата" - Eднодневен ритрийт с Анастасия Манлихер

"Пречистване на тялото, ума и сетивата" - Eднодневен ритрийт с Анастасия Манлихер

Send Email

В сезонът, когато светлината постепенно започва да намалява и свободните дейности са по-малко, настроението ни често постепенно спада и е много възможно да почувстваме умора и дисбаланс, че дори депресия. Това е и времето, в което натовареността преди Коледните и новогодишните празници се увеличава, респективно с това - стресът и умората.

А, какво по-подходящо време за едно целодневно многоизмерно разтоварване – на тялото, на ума, на сетивата, което да ви подготви усмихнати и заредени да изпратите годината, а не преуморени и напрегнати! При това Коледните пости могат да ви бъдат ценна опора в подготовката за празниците.

Затова ви каним на еднодневния ритрийт "Пречистване на тялото, ума и сетивата" с Анастасия Манлихер на 25 ноември (събота) от 10:00 до 17:00 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул."Петър Берон"9 (до НДК)!

В часовете между 10 сутринта и 17 ч. привечер ще минем през техники, които да накарат мисловния ни процес да стане по-бистър, тялото да се отърси от натрупаното напрежение, сетивата ни да се разтоварят. И всичко това с подбраната здравословна храна на ресторант Vita Rama!

За кого е подходящ еднодневния ритрийт?

Еднодневният ритрийт е подходящ за хора, които изпитват умора, дисбаланс и напрежение, както и за онези, които желаят да разтоварят тялото, ума и сетивата си.

Какви са ползите от еднодневния ритрийт?

Ползите от еднодневния ритрийт включват възможността за пречистване на мисловния процес, освобождаване на тялото от натрупаното напрежение и разтоварване на сетивата чрез използване на специално разработени практики и подбрана здравословна храна.

Какво да носим?

Програма:

10:00 - 12:00 - Емоционален детокс
Интензивни техники за отърсване на напрежението от трупани негативни емоции, които създават функционални проблеми и на тялото, последвани от лежерна част за работа на психо-телесно ниво върху изчистването на тези емоции, дошли от конкретни наши житейски ситуации.

12:00 - 13:00 - Обяд, включващ питателна супа, салата със здравословен дресинг и основно ястие

13:00 - 13:30 - Разтоварване на ума
Писмена техника за пречистване на ума и факторите, които ни фрустрират, напрягат, дразнят, ядосват, плашат.

13:30 - 14:20 - Техники за отпускане на отделните части на тялото

14:20 - 15:00 - Разтоварване на сетивата
Игрови техники за отпускане на отделните сетива, последвани от медитация за тяхното разпускане.

15:00 - 16:10 - Медитация на Вътрешната усмивка
Даоистка оздравителна медитация, работеща на психо-телесно ниво - своеобразен завършек на емоционалния детокс, с който започнахме деня.

16:10 – 17:00 - Следобедна закуска, включваща сладкиш от витрината на ресторанта, придружен от чай или кафе

Цена за участие: 140лв.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 25 ноември (събота), 10:00 - 17:00 ч.

Цената включва:

Цената не включва:

Регистрацията се извършва преди началото на събитието на рецепция в Център Vita Rama, която се намира на етаж 3 – над ресторанта и йога залата.

Местата са ограничени: до 20 човека

Send Email