Начало » Събития » Семинари » Празнуваме Йога! - Безплатен виняса йога клас с Паолина Вълкова

Празнуваме Йога! - Безплатен виняса йога клас с Паолина Вълкова

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим да отпразнуваме международния ден на йога на 22 юни от 18:00ч. Посетете Vita Rama йога студио и безплатния виняса йога клас с водещ Паолина Вълкова.

Какво е виняса йога?

Изпълнението на асаните във виняса йога е характерно със своята плавност. Важно е да поддържаме съответствие между движението на тялото и дишането. Един пример за такава практика е "Поздравът към слънцето", който се състои от 12 асани, изпълнени със съответното дишане. В тази серия от асани виняса, всяка една е свързана със следващата чрез плавни преходни движения.

За кого е предназначен този клас?

За всеки, независимо от нивото на подготовка и настоящата физическа форма на тялото.

Какви са ползите от виняса йога?

Кой е нашият Водещ?

Паолина Вълкова е учител по Виняса и Ин йога, обучава се в Бали, Индонезия по стандартите на Йога Алианс RT-200. Тя изучава в дълбочина Хатха, Виняса, Ин и Ащанга йога стилове. Паолина вярва, че йога не е просто вид “физическа гимнастика”, а ежедневен начин на живот, който целенасочено избираме. Във Vita Rama, тя преподава три вида класове - Morning Vinyasa, Релаксираща петъчна Vinyasa и Yin Yoga.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 22 юни, 18:00ч.
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama

Send Email