Начало » Събития » Семинари » Бъди благодетел в празнична йога и здравословна вечеря

Бъди благодетел в празнична йога и здравословна вечеря

Send Email

Скъпи приятели и последователи на йога, имаме удоволствието да ви поканим на празнична благотворителна йога вечер с кауза. Събитието ще се състои на 29-ти декември от 17:00 ч. с водещ Екатерина Минкова в Здравословен център Vita Rama, ул "Петър Берон" 9, до НДК.

Какво по-хубаво от това, по празниците да се замислим за по-дълбоки неща, които могат да извисят човешкия дух. Духовността е част от пътя на всички същества, тръгнали да изследват дебрите на йога и себепознанието. Нашият благотворителен йога клас с кауза има за цел да подкрепи едно прекрасно издателство, насочено към публикуване на духовна литература. Книгите, които превеждат и публикуват, са задълбочени и носят извисяване на духа и съзнанието. Нашата идея е тези книги да достигнат до все повече хора, за да се подпомогне процеса на духовното съзряване на все повече човешки същества.

Какво да очакваш?

Ще се съберем в красивото пространство на йога студио Vita Rama и ще се потопим в двучасова йога практика, в която ще изследваме ограниченията на тялото и ума, ще работим с нашите граници, така че да подпомогнем процесите на разгръщане на потенциала ни. Ще отделим време и за изследване на дъха чрез различни пранаяма техники, които могат да допринесат за успокоение на ума.

След йога частта сме предвидили вкусно похапване в ресторант Vita Rama, където ще се насладим на здравословна храна, ще послушаме прекрасна музика, ще има изненади и награди с томбола, ще имаме време да си поговорим и да благодарим на изминалата година за всички онези прекрасни неща, с които ни надари и всички уроци, които ни поднесе. Нека да изпратим тази година по един тих, смирен и затоплящ сърцето начин.

Поканени са всички,които искат да подкрепят тази благородна кауза.

Програма

16:30 – 17:00 – регистрация

17:00 – 19:00 – благотворителен йога клас

19:00 – 20:30 – вечеря в ресторанта на Vita Rama на блок маса (Салата, дресинг, кюфтенца от киноа с хумус, пица, два вида солени банички, два вида сладки банички, курабийки)

Цена за участие в йога класа: 20 лв.
Цена на куверта за вечерята: 40 лв.

Благотворителна кауза

Всички събрани средства ще се насочат към подпомагане на издаването на книгата „Мъдра любов“. Това е много специална книга, която ни разкрива тайните на култивирането на мъдрата любов. Всяка глава от нея се разгръща с разбиране на материята и съзнанието, за да представи ключ, който отключва нашата вечна природа, така че да можем да изпитаме неограничената радост от себе си в ежедневието си.

Всеки, който желае и има възможност, може да се включи с допълнителна сума за дарение на място.

Кой е нашият Водещ?

Екатерина Минкова е сертифициран Айенгар йога преподавател. Първата ѝ среща с този
метод се случва, когато започва да изучава Аюрведа йога масаж, чийто основни стречинг
техники са базирани именно на този йога система. Отдадено започва да практикува и в началото на 2016 година става част от обучителна програма за преподаватели към
института по Айенгар йога в Лондон, организирана от Айенгар йога център София с
преподаватели Кристос Павлоу и Мариос Аргирос. Екатерина се занимава с аюрведични масажни терапии и регулярно организира интересни ритрийти, в които Айенгар йога и Аюрведа си партнират по много приятен начин.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 2декември, 17:00 ч.

Местата са ограничени

Send Email