Начало » Събития » Семинари » "Позволи си себе си" - дамска кундалини практика с Валерия Сармина

"Позволи си себе си" - дамска кундалини практика с Валерия Сармина

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на дамска Кундалини йога практика "Позволи си себе си" в Здравословен център Vita Rama на 23 април (вторник), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 18:00 до 19:30 ч. Водеща ще бъде Валерия Сармина.

Какво представлява практиката?

Практиката представлява тета кундалини сесия, фокусирана върху дълбок ментален детокс чрез работа с тяло и контраст между активация и релаксация, през работа с женските енергийни центрове чрез дихателни техники и медитация.

Какво ви очаква?

Какви са ползите от практиката?

Тя може да помогне за освобождаване от стрес и негативни емоции, както и за постигане на по-добро самосъзнание и самоуважение през женското си аз. Активира женската енергия, която ни осигурява интуитивност, мекота, топлина, баланс, креативните идеи и тяхната реализация през женската си същност.

За кого е подходяща практиката?

Практиката е подходяща за всички дами, които се грижат за своето ментално, психо-емоционално и физическо здраве. Независимо от нивото на физическа подготовка, всеки може да изпълнява техниките в съответствие със своите възможности.

Какво да носим?

Препоръчително е удобни дрехи от меки материи.

За водещата?

Валерия Сармина преподава Кундалини йога практики. Също така има задълбочени познания интегративната психология. Тя се стреми да покаже как свържем духовното и подсъзнателното с материалното, и осъзнато, в един баланс да следваме мечтите и целите си. С мекота да постигаме желаните резултати. С осъзнатост и внимание да подхождаме към духа и тялото си, без болка, с по-малко грешки и излишни уроци в живота.

Цена за участие: 25 лв.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 23 април (вторник), 18:00 - 19:30 ч.

Местата са ограничени.

Send Email