Начало » За VitaRama » Помогнахме на » Ралица Александрова - възел на щитовидната жлеза

Ралица Александрова - възел на щитовидната жлеза

Send Email

Във Vita Rama стабилизирахме здравето си

Центърът ми беше препоръчан много силно от д-р Гайдурков

Четиригодишният ми син Дарио страдаше от екзема, проблеми с храносмилането и алергии. Самата аз, на 32 г. имах възел на щитовидната жлеза, който можеше да е и злокачествен. Включихме се в програма „Здраве“ в края на лятото през 2014 г. и оттогава посещаваме Vita Rama всяка година. Срещнахме професионализъм, внимание и много добрина от страна на екипа. Бяхме на прекрасно място, съчетаващо морето и планината, а резултатите по отношение на собственото ни здраве наистина ни задоволиха. След престоя в центъра се чувстваме много по-здрави, жизнени и спокойни, а заедно с това и изпълнени с енергия.

Дарио има все по-малко алергии. Екземата не е такъв проблем за него, а и храносмилането му се подобри. И моят възел е все по-малък!

Насладихме се на вкусна и разнообразна храна

Продължих да прилагам здравословния хранителен режим на Vita Rama и след края на престоя ни. Сега наистина сме много по-добре – физически и емоционално!

Всъщност посещението си в центъра повторихме и 2015 г., заедно с нас с Дарио вече дойдоха и малкият ми брат, баща ми, баба ми, съпругът ми и малкото ни бебе.

Send Email