Начало » Събития » Семинари » "Погрижи се за себе си" - еднодневен ритрийт за жени с Анастасия Манлихер

"Погрижи се за себе си" - еднодневен ритрийт за жени с Анастасия Манлихер

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на еднодневния ритрийт за жени "Погрижи се за себе си" с Анастасия Манлихер на 9 март (събота) от 10:00 до 17:00 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул."Петър Берон" 9, (до НДК)!

Всяка жена има нужда в определен момент да постави себе си на първо място и да се погрижи за себе си, за да се чувства добре и да бъде в баланс поне малко. Грижата за другите преди всичко, за професионалните ни задължения, за това да успяваме с всичко и във всичко е верую на съвременната жена, покрай което обаче тя загубва себе си. Днес много жени действат и се държат като мъже или като роботи, до такава степен са механизирали целия си процес на съществуване.

За кого е подходящ ритрийтът?

Еднодневният ритрийт, посветен на жената, е за онези, които искат да се отпуснат, да си починат, поне веднъж да поставят себе си в топ приоритетите си, за да са адекватни и за обществото след това. 

Какво представлява ритрийтът?

Програмата в ритрийта е като пъзел от парченца, които да свържат една жена с женствеността на тялото й, на движенията й и себеизразяването й, но и на поглед към нуждите на духа и душата й.
Това преживяване ще е като подарък за всяка една жена, но можете спокойно да го подарите на някоя жена, която е важна за вас.

Облекло

Програма:

10:00 - 10:30 - Йога за лице

10:30 - 11:40 - Грация, женственост, чувственост - двигателна практика, през която се отработват определени житейски категории, нужди, заявяване на лично пространство, емоционални блокажи.

11:40 - 12:00 - Медитация за възстановяване на жизнената енергия и баланс на сексуалната енергия

12:00 - 13:00 - Обяд, в ресторанта на Vita Rama

13:00 - 14:00 - Писмени упражнения

14:00 - 15:15 - Женски кръг на споделянето по теми, които вълнуват участничките, модериран от водещата

15:15 - 16:15 - Нещата, които правят една жена красива – кратка дискусия, последвана от медитация за разхубавяване и подмладяване

16:15 – 17:00 - Следобедна закуска

Цена за участие: 150 лв. -> 130 лв. по случай 8-ми март

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 9 март (събота), 10:00 - 17:00 ч.

Цената включва:

Цената не включва:

Регистрацията се извършва преди началото на събитието на рецепция в Център Vita Rama, която се намира на етаж 3 – над ресторанта и йога залата.

Местата са ограничени: до 20 човека

Send Email