Начало » Събития » Семинари » "Подреди пространството чрез Васту интериор" - семинар с Чандраканти

"Подреди пространството чрез Васту интериор" - семинар с Чандраканти

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на семинара "Подреди пространството чрез Васту интериор" със специалното участие на Даниела Генова - Чандраканти на 26 май (неделя) от 11:00 - 13:00 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. "Петър Берон" 9!

Васту е принцип и той може да бъде приложен навсякъде. 

Всеки интериор може да бъде Васту интериор, за да ни балансира, за да ни носи спокойствие и уют, и за да ни помага да се развиваме. Васту интериорът е този, който отразява нивото на развитие на съзнанието ни и взаимодействията ни със света. Той дава възможности за непрекъснато разширяване, обогатяване и надграждане на пространството в съответствие с естественото ни развитие.

Теми на семинара:

1. Какво е Васту интериор? 

2. Подходящи и неподходящи тенденции.

3. Полезни и вредни предмети.

Ще разберем кой интериор е Васту; кои са подходящите и неподходящи тенденции във Васту интериора и кои са полезните и вредни предмети за дома и офиса.

Ще разгледаме някои практични техники за одухотворяване на пространството и как да ги прилагаме ефективно.

За кого е подходящ семинарът?

Семинарът е подходящ за всички, които се интересуват от интериорен дизайн или просто искат да променят средата в която живеят и/или работят.

За Васту

Ведическата наука Васту (Същност) разкрива една нова реалност, породена от познаването на древните принципи за благоприятна енергийна подредба на заобикалящата среда. Васту носи желаните промени в живота, които ще ни направят щастливи. Тя е вселенска наука за същността на космическата ни връзка с небесните тела, тяхното влияние върху домовете ни и как всичко това може да помогне за промяна на съдбата в желаната посока.

За водещата:

Чандраканти (Даниела Генова) практикува Васту и Аюрведа принципи повече от 25 години, през които е помогнала на много хора да променят живота си и да осъществят мечтите си.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 26 май (неделя), 11:00 - 13:00 ч.

Вход за участие: 15 лв.

Send Email