Начало » За VitaRama » Помогнахме на » Петко Узунангелов - след операция на тумор на бъбрек

Петко Узунангелов - след операция на тумор на бъбрек

Send Email

Програмите на Vita Rama са резултатни и ефективни

Преди да разбера за съществуването на центъра, попаднах на г-н Славов. Дъщеря ми имаше проблеми със забременяването и я пратихме при него на лечение в Свети Влас. И не след дълго щастието я сполетя – забременя и роди прекрасна дъщеря! А впоследствие разбрахме за центъра и здравословните му програми. Избрах Vita Rama, защото се убедих, че това е по-добрият и ефективен начин да възстановя и поддържам доброто си здраве. Преди съм се ръководил от програмите на Лидия Ковачева и на Генадий Малахов. Спазвах в продължение на 6 години плодолечение и прочистване на организма със сокове от червено цвекло и уринотерапия. Ефектът беше голям, но от г-н Славов разбрах след подробно разясняване, че за този начин трябва продължителна подготовка на организма, защото всяка промяна в начина на хранене предизвиква стрес. А програмите на Vita Rama са по-благоприятни и според мен по-ефективни, затова ги избрах.

Оцелях, благодарение на центъра

В края на ноември 2013 г. ми откриха дълбока тромбоза в десния крак в една клиника в Кобленц - Германия. Пратиха ме на изследване, за да установят причината и се оказа, че имам 2,2-сантиметров тумор на левия бъбрек. Назначиха ми операция и на 13.11.2013 г. ме оперираха. Веднага след това дойдох при г-н Славов във Vita Rama. Той ми изготви програма от зелени сокове и сок от червено цвекло, моркови, целина, ябълки. Също така приготвяше разнообразна храна. Това продължи до Коледа. Следвах и у дома същата програма. От този момент поддържам постоянна връзка с него и Vita Rama. Разбрах доста неща, благодарение на които да съхраня здравето си. След такава тежка операция на бъбрека вече две години всички параметри са в нормите, а самият бъбрек функционира нормално. Радвам се, че съм един от тези, които са се преборили с рака и то благодарение на екипа на Vita Rama. Ще съм благодарен цял живот на тези хора!

Храната във Vita Rama също е великолепна

Когато се храниш с нея, чувстваш лекота, никаква тежест в стомаха, никакво неразположение. Човек се засища и това му е достатъчно. Така получаваш добро здраве, чист организъм, а и си с нормално тегло. Продължавам да спазвам и да се придържам към режима, макар и не на сто процента. Това се дължи на работата ми – работя на кораб и е невъзможно да си приготвям всеки ден храната, защото имам нощни смени, корабът е пътнически. Но физическото си състояние в момента определям като великолепно! Емоционално и ментално също съм добре!

Искам да отида пак със съпругата си

Поддържаме връзка с екипа и плануваме следващото си посещение. Бъдещите ни намерения са да сме в центъра веднъж през лятото и веднъж зимата, за да можем да утвърдим здравословния начин на живот. С удоволствие бих препоръчал Vita Rama и на други хора, които несъмнено имат нужда. Но проблемът е, че не всеки е готов да повярва. И най вече, да се лиши от охолния живот. Пробвал сам няколко пъти да убедя мои познати и приятели, защото те знаят каква промяна претърпях, впечатляват се и казват, че сами трябва да направят нещо, но все не се решават...

В заключение искам да изкажа за кой ли път благодарност към целия екип, благодарение на който до голяма степен живея втори живот!

Send Email