Начало » Събития » Семинари » Отваряне на сърдечния център - кундалини йога с Валерия Сармина

Отваряне на сърдечния център - кундалини йога с Валерия Сармина

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на Кундалини йога практика "Отваряне на сърдечния център" в Здравословен център Vita Rama на 27 февруари (вторник), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 18:00 до 19:30 ч. Водеща ще бъде Валерия Сармина.

Какво представлява практиката?

Практиката представлява техника, която събужда, разширява и насочва енергийния поток на сърцето. Тя се смята за SOS и антистрес метод за балансиране на дори критични състояния, повдига собствените ви вибрации и ви извлича от депресия или тревожни състояния.

За кого е подходяща практиката?

Практиката е подходяща за всички, които търсят начин за балансиране на енергията си, подобряване на връзката със себе си и с околните, както и за решаване на психоемоционални проблеми и блокажи с родител или партньор.

Какви са ползите от практиката?

Кои е нашият водещ?

Валерия Сармина преподава Кундалини йога практики. Също така има задълбочени познания интегративната психология. Тя се стреми да покаже как свържем духовното и подсъзнателното с материалното, и осъзнато, в един баланс да следваме мечтите и целите си. С мекота да постигаме желаните резултати. С осъзнатост и внимание да подхождаме към духа и тялото си, без болка, с по-малко грешки и излишни уроци в живота.

Цена за участие: 17 лв.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 27 февруари (вторник), 18:00 - 19:30 ч.

Местата са ограничени.

Send Email