Начало » Събития » Семинари » Отвъд Ограниченията - Танцово-медитативна практика с Деси Янева

Отвъд Ограниченията - Танцово-медитативна практика с Деси Янева

Send Email

Щастливи сме да ви поканим на новата танцово-медитативна практика Отвъд Ограниченията с Деси Янева в йога студио Vita Rama, която ще се проведе за първи път на 23 октомври (понеделник) от 19:00 ч.

Потопете се в един непреднамерен и спонтанен танц, с вас самите, който ще ви докосне с емоции, вълнения и преживявания заключени в тялото.

Ще усетите лечебната сила на движението и ще се свържем с мъдростта, която носи тялото. Заземяващата практика ще ни помогне да се свържем с корените си, с основата, с подкрепящата сила вътре в нас.

Какво представлява практиката?

Отвъд ограниченията е танцово-медитативна практика, която се основава на свободното движение на тялото и осъзнатото дишане. Не са необходими предварителен опит с танц или медитация, а фокусът е във вътрешните преживявания и усещания. Практиката е невербална. Водещия напътства в процеса и създава една защитена и подкрепяща среда с разнообразни музикални пейзажи по време на вашето пътуване. Няма предварителни стъпки и хореография, творецът на този танц е сегашният момент, партньорът сте вие.

Какви са ползите от Отвъд ограниченията?

Практиката предоставя множество ползи, като:

За кого е предназначена тази практика?

Практиката е предназначена за всеки, който желае да се свърже с вътрешните си усещания и преживявания чрез танцово-медитативен подход, без ограничения на пол и възраст.

Какво да облечем?

Носете удобни дрехи, които ви позволяват да се движите комфортно и свободно.

Кой е нашият Водещ?

Десислава Янева е сертифициран водещ на Танцово-медитативна практика Отвъд Ограниченията. Завършила е първо ниво на лечебното енергийно лечение „Рейки“. Занимава се с йога, медитация и различни методи за личностно развитие. По образование е еколог и е любител на природата. Десислава е привърженик на здравословното хранене по система Vita Rama.

Къде: ул."Петър Берон" 9 (до НДК)
Дата и час: 23 октомври, 19:00 ч.
Продължителност: 90 минути
Вход за участие: свободен / дарение

Местата са ограничени!

Send Email