Начало » Събития » Семинари » "Освети и приеми старото - отвори се за новото" - кундалини практика

"Освети и приеми старото - отвори се за новото" - кундалини практика

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на Кундалини практиката "Освети и приеми старото - отвори се за новото" с Валерия Сармина в Здравословен център Vita Rama на 9 януари (вторник), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 18:00 до 19:30 ч.. Водеща ще бъде Валерия Сармина.

За кого е подходяща кундалини практиката?

Практиката е подходяща за всеки, която желае се освободи от отрицателни модели на поведение и възприятие, които често ограничават изразяването на нашата истинска същност.

Какви са ползите от практиката?

Кундалини практиката "Освети и приеми старото - отвори се за новото" включва освобождаване от отрицателни модели на поведение и възприятие. Тази техника цели да помогне на практикуващите да се открият отвътре, да се освободят от преживели убеждения и негативни образци, които могат да ограничават тяхната истинска същност. Чрез този процес на осветяване и приемане на старото се отваря възможност за нови начини на мислене, действие и изразяване, което подпомага постигането на по-пълноценен и хармоничен живот.

Кои е нашият водещ?

Валерия Сармина преподава Кундалини йога практики. Също така има задълбочени познания интегративната психология. Тя се стреми да покаже как свържем духовното и подсъзнателното с материалното, и осъзнато, в един баланс да следваме мечтите и целите си. С мекота да постигаме желаните резултати. С осъзнатост и внимание да подхождаме към духа и тялото си, без болка, с по-малко грешки и излишни уроци в живота.

Цена за участие: 17 лв.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 9 януари (вторник), 18:00 - 19:30 ч.

Send Email