Начало » Събития » Семинари » "Освети и приеми старото - отвори се за новото" - еднодневен градски ритрийт

"Освети и приеми старото - отвори се за новото" - еднодневен градски ритрийт

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на еднодневен градски ритрийт "Освети и приеми старото - отвори се за новото" в Здравословен център Vita Rama на 9 декември, ул. „Петър Берон“ 9, до НДК. Водещи на ритрийта ще бъдат Милена Велева, Лия Младенова и Валерия Сармина.

Декември е месец на дълбока вътрешна равносметка за всичко случило се през последната година. Повод за изчистване на това, което не ни служи, трансформиране на това, което стои еднакво и отваряне за това, което предстои. Чрез една прекрасна церемония, включваща кундалини йога, церемониално какао и звукова терапия ще се свържем по-силно с вътрешното си Аз и ще осъзнаем какво трябва да пуснем и освободим, за да започнем следващата година по-освободени и вдъхновени.

За кого е подходящ ритрийтът?

Ритрийтът е подходящ за всеки, който търси:

Какви са ползите от ритрийтът?

Ритрийтът предоставя възможност за освобождаване от деструктивни програми от миналото, подобряване на самосъзнанието и приемането на себе си с любов. Чрез практики като кундалини йога, церемония с какао и звукотерапия, участниците могат да се свържат с вътрешното си Аз и да се чувстват по-освободени и вдъхновени.

Програма:

9:00-10:50 Практика с Валерия

11:00-13:00 - Практика с Лия

Какаото е свещено растение за древните маи. Те са го прилагали за свързване с духовното и собствената интуиция, особено когато се използва в ритуално пространство. В тази сесия какаото ще ни помогне да видим себе си, да се приемем и отворим с любов към всичко около нас.

13:00-14:00 - Пауза

14:00-15:00 - Практика с Милена

Кои са нашите водещи?

Валерия Сармина преподава Кундалини йога практики. Също така има задълбочени познания интегративната психология. Тя се стреми да покаже как свържем духовното и подсъзнателното с материалното, и осъзнато, в един баланс да следваме мечтите и целите си. С мекота да постигаме желаните резултати. С осъзнатост и внимание да подхождаме към духа и тялото си, без болка, с по-малко грешки и излишни уроци в живота.

Лия Младенова e йога учител, като комбинира Виняса йога с Хата Йога. Тя също е организатор на ритуали, включващи какаови церемонии, връзка с женската и мъжката енергия, лунните цикли, креативност и себепознание. Работи с лечебните ефекти на какаото от 3 години, като от една година вече и в България. След пътешествия в Азия, Лия започва да комбинира в своите сесии елементи от йога, женски архетипи. Извън това, се занимава с изграждане на общности на свободна практика в София и онлайн.

Милена Велева е йога учител и холистичен терапевт - звукотерапия, масажи, рейки второ ниво и космоенергетика. Започва да практикува йога преди повече от 12г. Преминала е през редица от обучения и практически курсове в различни системи, които се допълват взаимно и работят за цялостното позитивно себеусещане и израстване за един човек на всички нива. Обучавала се е в България, Индия, Бали и Гърция. През 2014г преминава Второ ниво за йога йнструктор /хата йога/ при проф. Александър Илиев, а през 2015г - Ащанга йога инструктор /първа серия/ към Българска Ащанга Йога академия с преподавател Ирина Бъчварова. Има сертификат за звукотерапия от Клуб „Заедно“ и до ден днешен продължава да надгражда опита и знанията си в сферата на холистичната терапия.

Цена* за участие: 80 лв.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 9 декември (събота), 09:00 - 15:00 ч.

*За участие в ритрийта е необходимо авансово плащане от 40 лв.

Цената включва:

Местата са ограничени: до 20 човека

Send Email