Начало » Събития » Семинари » "Осъзнай и си върни това, което е твое рождено право!" - женска кундалини практика за нимба

"Осъзнай и си върни това, което е твое рождено право!" - женска кундалини практика за нимба

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на женската кундалини практика за нимба "Осъзнай и си върни това, което е твое рождено право!" в Здравословен център Vita Rama на 23 юни (неделя), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 11:00 до 13:00 ч. Водеща ще бъде Валерия Сармина.

Какво представлява практиката?

Медитация Кундалини йога за нимба е женска медитация. Нимбът е част от осмата чакра на аурата и се намира от ухо до ухо над веждите, като корона. Неговата задача е да защитава и проектира личността.

Какво ви очаква?

Работа с нимба, енергийният център, който защитава и проектира вашата личност. Жените имат два нимба: първият е от ухо до ухо, а вторият е от зърно до зърно в областта на Сърдечния Център, където се отпечатва целият жизнен опит на жената.

Какви са ползите от практиката?

Медитацията ще помогне на жените да осъзнаят своята женска сила и да влияят на деца и мъже. Тя ще ви помогне да направите тялото си физически еталон и да развиете духовна сила, за да може умът да надделява над тялото. Това ще ви даде контрол и баланс в живота.

Практиката е подходяща за всички жени, които искат да засилят своята ментална, психо-емоционална и физическа сила. Да овладеят на изкуството на «мека сила».
Независимо от нивото на физическа подготовка, всяка жена може да изпълнява техниките според своите възможности.

Какво да носим?

Препоръчително е удобни дрехи от меки материи.

За водещата?

Валерия Сармина преподава Кундалини йога практики. Също така има задълбочени познания интегративната психология. Тя се стреми да покаже как свържем духовното и подсъзнателното с материалното, и осъзнато, в един баланс да следваме мечтите и целите си. С мекота да постигаме желаните резултати. С осъзнатост и внимание да подхождаме към духа и тялото си, без болка, с по-малко грешки и излишни уроци в живота.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 23 юни (неделя), 11:00 - 13:00 ч.

Цена за участие: 25 лв.

Местата са ограничени.

Send Email