Начало » Събития » Семинари » "Нумеро Васту - Промяна на кармата към по-добро" - семинар с Чандраканти

"Нумеро Васту - Промяна на кармата към по-добро" - семинар с Чандраканти

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на семинара "Нумеро Васту - Промяна на кармата към по-добро" със специалното участие на Даниела Генова - Чандраканти на 19 май (неделя) от 14:30 - 16:30 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. "Петър Берон" 9!

Ведическата нумерология е много обширна и интересна наука, която има голямо приложение във Васту. Тя дава нов ракурс на знанието за щастливия дом и успешния бизнес, който допълва разбирането ни за света.

За Васту

Ведическата наука Васту (Същност) разкрива една нова реалност, породена от познаването на древните принципи за благоприятна енергийна подредба на заобикалящата среда. Васту носи желаните промени в живота, които ще ни направят щастливи. Тя е вселенска наука за същността на космическата ни връзка с небесните тела, тяхното влияние върху домовете ни и как всичко това може да помогне за промяна на съдбата в желаната посока.

Теми на семинара:

Ще разберем как да определяме числото на характера и как да го свържем с влиянието на планетите в дома, както и какви корекции можем да приложим.

Ще обсъдим какви са възможностите нумерологията да ни помогне при строеж и избор на нов дом, и как на практика да приложим наученото.

За кого е подходящ семинарът?

Семинарът е подходящ за всички, които търсят връзка между космическите събития и ежедневието ни; които смятат, че можем да подобрим качеството си на живот, прилагайки ведическите принципи на Васту и за тези, които са убедени, че познаването на фините природни закони може да открие нови хоризонти за личностно израстване и промяна на кармата към по-добро.

За водещата:

Чандраканти (Даниела Генова) практикува Васту и Аюрведа принципи повече от 25 години, през които е помогнала на много хора да променят живота си и да осъществят мечтите си.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 19 май (неделя), 14:30 - 16:30 ч.

Вход за участие: 15 лв.

Send Email