Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Николина Костова - здраве и жизненост

Николина Костова - здраве и жизненост

Send Email

Защо дойдох във Vita Rama?

Казвам се Николина. От Хасково съм, на 44 г. Тук ме доведе идеята да водя здравословен живот, защото имам здравословни проблеми и ходейки на лекар, се повтаряше през няколко години и затова реших, че има друг начин, чрез който да накарам тялото да бъде по-послушно.

Коя програма избрах?

Избрах програма „Здраве“, защото нямам проблеми с килограмите, а там има всичко необходимо, което човек да постигне като резултати по отношение на храненето, по отношение на физическите активности и пълния релакс с прекрасните масажи, които имах.

Най-много ме впечатли отношението на всички членове на екипа на Vita Rama към всеки един гост на програмата, която провеждат на Пампорово и в Емона. Аз съм идвала както на зимните програми в Пампорово, така и на летните програми в Емона. Там също условията са прекрасни.

За приготвянето на храната и готвенето

Знаех какво трябва да готвя, но не знаех как да го сготвя. Там дойде на помощ кулинарната работилница, която препоръчвам на всеки. Тук се готви с простички храни и става много вкусно. Любимото ми ястие са сладкишите, които се приготвят с минимум захар и с правилната комбинация между плодове и брашна. Като така се получават невероятни сладки изкушения.

Също така съм пробвала в домашни условия да си правя плодовите бонбонки, които впечатлиха много всички хора, които не са вкусвали изцяло плодови бонбони. В началото някои даже не можаха да разберат от какво са направени.

Престоят във Vita Rama

Престоят ми тук беше прекрасен! Винаги се наслаждавам на всички мигове, на всяка среща с хората от екипа и с гостите. Препоръчвам на всеки да не се притеснява, да не се страхува да си приготвя храна. Храната се приготвя изключително бързо, лесно. Не е необходимо да правим комбинация от много хранителни продукти, за да постигнем желания ефект.

Трябва да положа повече усилия в йога упражненията, които са изключително ценни. Предполагам че и други, които не са се занимавали с редовно с йога, биха имали известни трудности в началото. Всеки път, когато съм на здравословна почивка, научавам по нещо ново и вече съм наясно за себе си, че йогата е изключително важна за правилния детокс на организма. Работата ми е доста напрегната и тук получавам страхотна почивка. Комбинация от хубаво време, добра обстановка и изключително полезна храна.Send Email