Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Нелиа Вътева – детокс и забавен метаболизъм

Нелиа Вътева – детокс и забавен метаболизъм

Send Email

Здравейте! Аз съм Нели, на 28 години. Родена съм в Стара Загора, но живея в Лондон от 10 години.

Как разбрах за Vita Rama?

Разбрах за Център за здравословен живот Vita Rama от мои близки, които са посещавали и двете локации, в Емона и в Пампорово. Те ми препоръчаха и аз да го посетя.

Защо дойдох?

Причината да дойда тук е, че през последните два месеца имах група симптоми, които, въпреки множество изследвания, не бяха диагностицирани от лекарите. Затова реших, че може би е време да пробвам по-алтернативен метод на лечение.

Симптомите включваха косопад, обриви по кожата, които не са типични за мен, суха кожа, раздразнителност, бавен метаболизъм, нефункциониране на храносмилателната система. Имах ниски нива на енергия и още какво ли не.

Резултатите

Откакто съм тук, се чувствам много по-добре, както физически, така и психически. Виждам положителните резултати през всеки изминал ден.

Първите симптоми, които се опитахме да атакуваме, бяха свързани с храносмилателната система и нейното нефункциониране. Отне ми четири дни силна борба, но в крайна сметка постигнах желаните резултати. Сега се чувствам доста по-добре и усещам как тялото ми работи отново. Кожата ми е много по-чиста, а обривите изчезнаха. За косата не мога да кажа все още.

Какво ме впечатли най-много?

Бях изключително впечатлена от комбинацията от активности, здравословно хранене и не на последно място, факта, че са включени редица лекции, които да ни подготвят да следваме този начин на живот, дори и след като приключи програмата.

Много ми харесаха и физическите активности, които бяха включени в програмата. Има достатъчно варианти за лека или по-активна тренировка. Има йога, медитация, разходки сутрин и вечер. Всеки ден отиваме на различни места, а аз съм много щастлива да ги посетя и да се насладя на красотите на България, тъй като те ми липсват.

За храната във Vita Rama

Храната във Vita Rama, въпреки може би противоположно на очакванията на повечето хора, е изключително разнообразна. Внимателно са подбрани сезонни продукти с най-високо качество. Имаше кулинарен урок, по време на който научихме, че може да се приготвят вкусни ястия, без да се използва никаква сол и никаква мазнина.

Едно от най-важните неща, които научих, беше как да разчитаме етикетите на храните и как да комбинираме различните храни.

Защо бих препоръчала Vita Rama?

Мотивирана съм да продължа с ежедневието си по този начин и да следвам нещата, които съм научила тук.

Едно от най-приятните за мен неща беше отношението на екипа. Всички са изключително дружелюбни, мили и знаещи. Бях много впечатлена от подхода им към всеки един човек и как хората, които идват тук със заболявания, са приемани от екипа като лично предизвикателство да се справят с този проблем и да помогнат. Също така ми харесва, че ще мога да поддържам контакт с тях и за в бъдеще, защото те са изключително отворени и мили към това. 

Бих препоръчала Vita Rama на всички мои близки и познати и бих се върнала тук при първа възможност.Send Email