Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Наталия Пачилова

Наталия Пачилова

Send Email

За Здравословен център Vita Rama научих от Интернет.
От 1996 г. гладувам по метода на Лидия Ковачева. Чувствах обаче потребност от участие в програма, която да ми даде възможност не само да бъда на разтоварващ режим по време на провеждането й, но и която да ми даде възможност да придобия знания за здравословното хранене след захранването.

Включих се е програмите “Детокс” и “Отслабване” на Здравословен център Vita Rama през лятото на 2014 г. в Емона.
Не бих казала, че съм имала конкретни здравословни проблеми.
Считам, че превенцията е много важна. Нужно е всеки да придобие знания за здравословния начин на хранене и да го прилага в ежедневието си. Ние сме длъжници на своите деца и внуци, тъй като не полагаме достатъчно усилия да ги научим да се хранят правилно. Впечатленията ми от Здравословен център Vita Rama са прекрасни!

Георги Славов е отличен специалист, а екипът му от млади и мотивирани професионалисти работи безупречно. Направи ми силно впечатление чувството на съпричастност към нуждите на всеки гост на Центъра, индивидуалният хранителен режим, който изготвя Георги Славов и Слави Славов, професионализмът на Ленко Славов. Екипът е сплотен, работи в синхрон, обстоятелство, което не може да не бъде забелязано.
Направи ми много добро впечатление и това, че Центърът се посещава и от деца, на които екипът отделя специално внимание.

Храната е превъзходна. Не можех да си представя, че мога да отслабна и да се лекувам, хранейки се правилно, без да се чувствам гладна. Изобилие от плодове и зеленчуци, пълнозърнести храни, приготвени по най-перфектния начин. Впечатлена съм.
По време на престоя си в Здравословен център Vita Rama отслабнах, почувствах се пълна с енергия. След престоя си там се чувствам много по-спокойна, много по-толерантна, емоционално приповдигната, с желание за работа, нови контакти и нови проекти.
Препоръчвам го на всички. Чудесно съчетание на планирана почивка, придобиване на полезни и практични знания за правилния начин на хранене и голям бонус - лек като перце, пълен с енергия и желание за положителни промени.

Наталия ПачиловаSend Email