Начало » Събития » Семинари » Нарасимха вечер

Нарасимха вечер

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на Нарасимха вечер във Vita Rama, включваща пеене на Нарасимха мантри за протекция и киртан мантра медитация.

Нарасимха мантрите са вид Кавача мантри, които имат специална сила на защита. Кавача буквално означава щит. Тези мантри предпазват от всякакви опасности и неблагоприятни влияния. Пеенето им на този ден (4-ти май, 2023 г.) има особена сила.

Съществува лесно, удобно и приятно решение на въпроса с медитацията за обикновения човек. Tози метод се прилага успешно в стотици институции по света и набира растяща популярност – от военнослужещите в морската пехота до учащите студенти и клинично болните пациенти. Това е изпитана във времето и доказана йога практика, използвана в някои култури от най-дълбока древност. Нарича се “Киртан”.

Какво точно е Мантра медитация?

Мантра медитацията Киртан е ритмичното повторение на определени мантри под формата на пеене. Тъй като Киртанът ангажира ума ви в пеене и слушане, той автоматично спира нормалния ход на мислите ви и изчиства ума ви по най-лесния и приятен начин чрез неусетно пренасочване.

Какви са ползите от Мантра медитация?

Сред осезаемите и незабавни ефекти на добре проведената Мантра медитация са:

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 4 май, 19:30ч.
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email