Начало » Събития » Семинари » 7-те най-полезни суперхрани и добавки за здрав имунитет през зимата - лекция с д-р Димитър Пашкулев

7-те най-полезни суперхрани и добавки за здрав имунитет през зимата - лекция с д-р Димитър Пашкулев

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на лекцията „7-те най-полезни суперхрани и добавки за здрав имунитет през зимата“ със специалното участие на д-р Димитър Пашкулев на 2 декември (събота) от 13:00 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. „Петър Берон“ 9!

Присъединете се към лекцията, където д-р Пашкулев ще представи най-подходящите добавки и суперхрани, които подпомагат здравия имунитет през зимата.

По време на лекцията д-р Пашкулев ще сподели дългогодишния си опит в теми като:

За кого е подходяща лекцията?

Лекцията е подходяща за хора, които търсят информация и насоки за подобряване на имунитета си през зимата, както и за всички, които проявяват интерес към здравословни добавки и суперхрани.

Какви са ползите от лекцията?

Лекцията предоставя информация за най-подходящите добавки и суперхрани, които спомагат за укрепване на имунитета през зимата. Това включва представяне на ползите от приемането на различни витамини, минерали, пробиотици, пребиотици, ензими и зелени водорасли за подобряване на общото здраве и устойчивостта на организма.

Кой е нашият водещ?

Д-р Димитър Пашкулев е завършил медицина през 1986 г. в гр. Пловдив. До 1991 г. е практикувал в отделения по вътрешни и детски болести, а след това е един от първите лекари, посветили се на цялостното природолечение. Развива експертни знания относно природните продукти и aктивно работи с издателства, като „Кибеа“, „Хомо футурус“, „Изток-запад“ и др.

Специализира в областите:

Авторска дейност:

Консултантска и лекторска дейност:

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 2 декември, 13:00 ч.
Продължителност: 120 минути
Вход за участие: свободен / дарения

Местата са ограничени!

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email