Начало » Събития » Семинари » Mom Day - Еднодневен рестарт за майки в Здравословен център Vita Rama

Mom Day - Еднодневен рестарт за майки в Здравословен център Vita Rama

Send Email

Каним ви на събитието "Mom Day" в Здравословен център Vita Rama на 22 юли, събота от 10:00 - 17:00ч. "Mom Day" e еднодневната версия на почивката за майки "Mom Retreat". Група от единомислещи жени се събират и обединяват в силата на женския кръг с цел терапевтично преживяване чрез психотелесни практики, споделяне и творчество.

Програма

Кой организира Mom Day?

Дони Христова и Маги Александрова и организират събития и почивки за майки, защото осъзнават потребността на семейните жени от отмора и презареждане извън дома и ежедневието, в доверен кръг на единомислещи жени. Целта на Mom Day и Mom Retreat е да насърчи майките да се грижат за себе си, защото само тогава могат да бъдат себе си и да се чувстват пълноценни за всички около тях.

Кой ще води Mom Day?

Донка Христова е псиохолог и психотерапевт под супервизия към Българската асоциация по Естествена психотерапия. Работи с жени, техните преживявания и травми в лични и групови консултации от 2020 г. насам. Организира събития и провежда терапии с тибетски купи. Майка е на 2 деца.
Донка вярва, че истината е в цялостния подход и в разрешаването на даден проблем - чрез осъзнаване и насочени действия, чрез преживяване през тялото и в унисон с пътя на душата.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 22 юли, 10:00 ч.
Вход за участие:
 120 лв., в които се включват две сесии в женски кръг с дължина по 3 часа, работни материали и обяд в ресторант Vita Rama.

Местата са ограничени, до 20 човека.

Send Email