Начало » Събития » Семинари » "Младостта ти отвън навътре" - подмладяваща регенерираща практика с Валеря Сармина

"Младостта ти отвън навътре" - подмладяваща регенерираща практика с Валеря Сармина

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на подмладяващата кундалини практика "Младостта ти отвън навътре" в Здравословен център Vita Rama на 22 юни (събота), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 13:00 до 15:00 ч. Водеща ще бъде Валерия Сармина.

Какво представлява практиката?

Цяла серия на тета кундалини сесии. Мощна практика за ендокринната система. Това е „медицинска медитация“. Ефектите ѝ са достатъчно силни, за да помогнат на системата да се пребори дори с болестта. Тя не замества алопатичните форми на медицината, но отваря лечебния и превантивен капацитет на тялото ви. Практиката фокусира своите ефекти върху ендокринната система, пазителят на вашето здраве.

Какво ви очаква?

Работа с тяло и ума  през контраст между активация и релаксация, през работа с енергийни центрове, дихателни техники и медитации.

Какви са ползите от практиката?

Стимулираме биохимични процеси в тяло и ума за регенерация, подмладяване на клетъчно ниво, режим на самовъзстановяване. Може да ви направи много обширни и мечтателни.
Ако я овладеете, ще разберете защо мъдреците винаги наричат дъха - енергията на живота.

Практиката е подходяща за всички, които искат да се погрижат за своето ментално, психо-емоционално и физическо здраве. Независимо от нивото на физическа подготовка, всеки може да изпълнява техниките в съответствие със своите възможности.

Какво да носим?

Препоръчително е удобни дрехи от меки материи.

За водещата?

Валерия Сармина преподава Кундалини йога практики. Също така има задълбочени познания интегративната психология. Тя се стреми да покаже как свържем духовното и подсъзнателното с материалното, и осъзнато, в един баланс да следваме мечтите и целите си. С мекота да постигаме желаните резултати. С осъзнатост и внимание да подхождаме към духа и тялото си, без болка, с по-малко грешки и излишни уроци в живота.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 22 юни (събота), 13:00 - 15:00 ч.

Цена за участие: 25 лв.

Местата са ограничени.

Send Email