Начало » Събития » Семинари » "Мистичните Васту практики за корекции на вредните влияния на планетите" - семинар с Чандраканти

"Мистичните Васту практики за корекции на вредните влияния на планетите" - семинар с Чандраканти

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на семинара "Мистичните Васту практики за корекции на вредните влияния на планетите" със специалното участие на Даниела Генова - Чандраканти на 28 април (неделя) от 11:00 - 13:00 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. "Петър Берон" 9!

За Васту

Ведическата наука Васту (Същност) разкрива една нова реалност, породена от познаването на древните принципи за благоприятна енергийна подредба на заобикалящата среда. Васту носи желаните промени в живота, които ще ни направят щастливи. Тя е вселенска наука за същността на космическата ни връзка с небесните тела, тяхното влияние върху домовете ни и как всичко това може да помогне за промяна на съдбата в желаната посока.

Теми на семинара:

Ползи от семинара:

Ползите от тези мистични Васту практики за корекция, допълват знанието за янтрите , което разгледахме при миналата ни среща. Тези специални практики могат да ни помогнат да противодействаме на различни видове вредно влияние в случаи на тежки кармични периоди и/или планетни конфигурации.

Какво са Кавачите?

Кавачите – мантри-щитове за протекция от всякакви видове вредни влияния - ще разгледаме различни мантри, които могат да помогнат за корекция на различни проблемни планети в хороскопа, както и кавачи - контейнери, носени като бижута за протекция.

За водещата:

Чандраканти (Даниела Генова) практикува Васту и Аюрведа принципи повече от 25 години, през които е помогнала на много хора да променят живота си и да осъществят мечтите си.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 28 април (неделя), 11:00 - 13:00 ч.

Вход за участие: 17 лв.

Send Email