Начало » Събития » Семинари » "Мистериите на звука - Как да постигнем трансформация с мантра йога?" с Бхану Свами

"Мистериите на звука - Как да постигнем трансформация с мантра йога?" с Бхану Свами

Send Email

Каним ви на лекция на тема "Мистериите на звука - Как да постигнем трансформация с мантра йога?" на 21 юли от 19:30 ч. с нашия специален гост Бхану Свами в Йога студио Vita Rama!

Какво представлява лекцията?

Звукът е феномен, който си мислим, че познаваме добре. Фините аспекти на звука са по-удивителни и могъщи, отколкото можем да предположим.

Какво ще научите?

Практиката на мантра йога е лесна и ефективна форма на медитация. Ще научим защо и как можем да започнем своята практика.

Кой е нашият Водещ?

Бхану Свами е духовен учител, санскритолог, астролог и автор на множество книги в традицията на бхакти йога и Ведите. Той е роден в Канада. Родителите му са японци, преселили се отвъд океана. Бхану Свами е ученик на Бхактиведанта Свами. Установен е в Ченай, Мадрас (Индия), където работи и превежда. Преподава и споделя духовно знание в Австралия, Япония, Русия, Италия и много други страни. Той е експерт в санскрит и е един от уважаваните преводачи от санскрит на английски на произведенията на поколения духовни учители в Индия. Бхану Свами е прекарал целия си живот като монах и има удивителни познания за физическото, умственото и духовното изграждане и развитие на човека, от които сега можем да се възползваме на живо.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 21 юли, 19:30 ч.
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email