Начало » Новини » Мисията възможна, Коледата здравословна!

Мисията възможна, Коледата здравословна!

Send Email

Дългоочакваните празници почукват на вратите ни с покана за добро настроение, уют и близост. От друга страна обаче е лесно човек да се пусне по течението на изкушенията и да направи компромис със здравето си. Сладкиши, преяждане и застояване на едно място неусетно се наместват в ежедневието на Коледния ни календар.

Ние от екипът на Център за здравословен живот Vita Rama сме тук да Ви напомним, че да опазим здравето си по време на празниците е напълно възможно. Нашата мисия е да направим тази Коледа здравословна за всеки един от Вас, за да започнем 2023 в най-добрата си форма! А най-хубавото е, че няма нужда да се лишаваме от хапване, за да го постигнем с нашите промоционални продукти и Бъдни вечер меню.

Подарете на себе си и близките си здраве на достъпни цени!

В нашия магазин може да откриете храни и напитки, хранителни добавки, уреди и пособия за дома, козметика.

Само до 31.12 текат от 10 до 30% намаления на целия ни магазин със здравословни продукти.

Заредете дома си занапред, за да си гарантирате здраве, а защо не и да вдъхновим най-близките си да се погрижат за себе си?


Поръчайте Вита Рама Бъдни вечер меню

Празниците обикновено се свързват с почивка, но от всичкото планиране на подаръци, събития, готвене, те сякаш заприличват все повече и повече на редовната ни работа. Позволете си почивка на Бъдни вечер без да жертвате традиционната, вкусна и здравословна българска софра. Поръчайте си Вита Рама Бъдни вечер меню до 21.12.2022.

   

Пожелаваме Ви Светли и весели празници!
Екипът на Вита Рама

Send Email