Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии

Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии

Send Email

Преди Вита Рама боледувах всеки ден

Първата ми среща със системата беше на един семинар в Бургас. Направи ми впечатление, че имаше много млади хора и че всички бяха позитивни! Харесаха ми и храните, приготвени на място.

Като дете боледувах всеки ден и това беше ужасно. Пиех антибиотици и бях хоспитализиран, за да лекувам ларингит, гнойна ангина, бронхит и др. Приемах и много кортикостероиди за потискане на алергични пристъпи и като лечение на астма. В един момент взех да се влошавам от тях вместо да се подобрявам! Организмът ми беше толкова задръстен и не приемаше вече нищо, всичко за мен беше алерген – лекарства, храна, мръсният въздух, влага, битова химия, полени, домашен прах и др. Не живеех пълноценно, а просто съществувах. Нуждаех се спешно от изчистване на организма и повишаване на имунитета! Така с майка ми намерихме Вита Рама!

Включихме се цялото семейство

Избрахме програма Детокс. Тогава нямах никаква представа какво е здравословен център и си представях нещо като болница. Оказа се, че това съвсем не е така! Впечатленията ми бяха неописуеми! Никой дотогава не ми беше обръщал такова внимание! Никой дотогава не ме бе питал как съм и имам ли нужда от нещо! Получавах подкрепа и мотивация всеки ден! Усещах, че това е правилният път и това са правилните хора!

Резултатите се натрупваха бавно

Факт е, че по време на престоя си аз не проявих алергия към храна, нямах кашлица и дишах спокойно!

Преди не можех и да си представя такова изобилие от растителна храна, включително и десерти. След престоя във Вита Рама успешно приложихме здравословния хранителен режим у дома, като продължих да поддържам връзка с професионалистите от Вита Рама.

Състоянието ми се промени изцяло

Преминах през много тежки кризи по време на своето изчистване, но знаех, че друг вариант няма! Така, без лекарства, с чиста растителна храна, с точните добавки и подкрепа от екипа, подобрих имунната си система. Дните, през които не кашлях, нямах хрема и температура, ставаха все повече! Нощите, през които нямах астматичен пристъп, също се увеличаваха. Започнах да ходя на училище всеки ден! Започнах да спортувам. Ходех в гората, без да се притеснявам кой сезон е! Просто започнах да сбъдвам мечтите си и да живея живот без болести, алергии и лекарства!

Емоционалното ми състояние също се подобри.

Тревожността и страхът вече не са водещи. Аз съм спокоен, изпълнен с любов и благодарност! И бих посетил Вита Рама отново и отново… Препоръчвам ги на всеки, който е изгубил здравето си, но е готов да го извоюва отново, готов е да получи знание и да го приложи правилно, точно по системата на Вита Рама!

Благодарен съм на целия екип за грижите и любовта, но най-вече на Слави Славов... той ми спаси живота!!!
 Send Email