Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Милена Абаджиева

Милена Абаджиева

Send Email

Научих за Център за здравословен живот Vita Rama от мой колега в Люксембург.

Впоследствие влязох в интернет, за да разгледам уеб сайта на центъра. Още щом видях снимките с прясно изцедените сокове и кълновете, разбрах, че това е моят Здравословен център.

Избрах Vita Rama, защото философията на този Център отговаря изцяло на моите възгледи и убеждения за здравословно хранене. Дълго време се лутах, докато открия правилния начин на хранене сред многото съществуващи теории и противоречивата информация от различни източници. Преди една година чревната ми флора бе увредена вследствие на свръхконсумация на протеини, поради което реших да променя начина си на хранене и избрах вегетарианството. Изчетох много научни изследвания и литература на тази тема и се убедих, че това е правилният начин на хранене, за да бъдем здрави. Пътят, който избрах, беше свързан с детокс на целия организъм и промяна на цялостното ми хранене. След изключване на месото и млечните продукти обаче при мен се появиха проблеми с желязото и витамин B12, поради което нуждата от професионален съвет, за да коригирам храненето си, беше наложителна. Натрупването на желязо и витамин B12 в организма изисква повече време и все още не мога да кажа какви резултати съм постигнала, но съм убедена, че съм на правилния път.
За мен вегетарианството е най-добрият път към здравето, но то винаги трябва да бъде подкрепено с достатъчно знания, за да не се появят липси в организма.

От 28 март до 6 април 2015 г. се включих в програма “Жизненост” на Здравословен център Vita Rama в Пампорово.
Престоят във Vita Rama надмина очакванията ми.
Храната
беше изключително разнообразна и здравословна – прясно изцедени сокове, сурови плодове и зеленчуци, кълнове, сосове от ядки и семена, както и ястия от зърнени продукти и варива. Живата храна е тази, която ни дава енергия и необходимите за организма ензими, а във Vita Rama тази храна беше в изобилие.
Програмата беше разнообразна и включваше както лекции за здравословното хранене, така и спортни дейности. Екипът на Vita Rama се състои от изключително позитивни и духовни хора. Всекидневните лекции бяха много полезни за събиране на нови знания за здравословния начин на живот както по отношение на храненето, така и по отношение на духовното здраве. Научих много нови рецепти, както и как правилно да комбинирам храните. Впечатлена бях и от учителите по йога, от които научих нови практики за дишане.

Престоят ми във Vita Rama оказа много добро влияние върху физическото ми състояние. Имам все повече енергия и ходя редовно на йога.
Престоят ми във Vita Rama беше много плодотворен и за емоционалното и менталното ми здраве. Прекарването на време сред природата и общуването с позитивния екип на Vita Rama ми подействаха много зареждащо, а лекциите ме накараха да осмисля още повече важните неща в живота.
Бих посетила Vita Rama отново, тъй като бих искала да обогатя още познанията си в областта на здравословното хранене.
Бих препоръчала Vita Rama на всеки, който иска да открие здравословния начин на живот и е готов да промени изцяло живота си в името на здравето.
 Send Email