Начало » Събития » Семинари » Медитация за връзка с Безусловната Любов с Анастасия Манлихер

Медитация за връзка с Безусловната Любов с Анастасия Манлихер

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на медитация за връзка с Безусловната Любов с водещ Анастасия Манлихер на 9 септември от 13:00 ч. във Vita Rama йога студио!

Тази медитация е високо енергийна, тя е Божествена, защото търси връзката с чистата енергия на онова, което наричаме Бог - най-висшата вибрация, съществуваща изобщо.
Когато успеем да се свържем с нея, това означава, че успяваме да се докоснем да източника на цялата онази витална грижовна жизнена сила, която движи изначално целия свят и цялото творение.

Медитацията за връзка с Безусловната Любов съдържа истинския акт на прошката, защото това да простим не е просто ментален процес, а се случва само тогава, когато успеем да дадем чиста неосъждаща и приемаща Любов на самите себе си и на тези, на които имаме нужда да простим. Тази медитация е помагала на множество хора не просто да успокоят себе си, да си върнат виталността и да усетят радостта от живота, но и да разрешат конфликти с други хора, които с години наред са оставали неразрешени, независимо от опитите това да бъде постигнато. 

За кого е тази медитация?

Медитацията е за хора, които търсят връзка с чистата енергия на Божественото. Тя помага на хора, които желаят да се отпуснат, релаксират и възстановят сетивата си, както и на тези, които искат да разрешат конфликти и да изцелят тежки житейски ситуации.

Какво представлява медитацията?

Техниките в тази сесия представляват свързване с Източника на Безусловната Любов, което води до интегриране на тази енергия в нас.

Какви са ползите от медитацията?

Как да се облечем?

Не се изисква специално облекло. Препоръчително е да не се носят дрехи със стягащи колани.

Кой е нашият Водещ?

Анастасия Манлихер е с докторска степен по Здравна психология и психосоматика. От ученическите си години започва да се занимава с йога и търси пътища за духовно развитие и себеусъвършенстване. Тя води групови и индивидуални релакс сесии, тренинги за освобождаване от стреса и за трансформиране на неблагоприятни житейски обстоятелства от началото на 2014г.

В продължение на вече повече от четвърт век изучава философията и практиката на йога, приложна психология, други древни системи за възстановяване баланса на тялото и ума. Като част от бакалавърската си степен по психосоматика изучава детско-юношеска и обща психология, неврология и психиатрия, анатомия и физиология, неврология, педиатрия и кинезиология. В подходите си на работа, Анастасия съчетава постиженията на съвременната наука с древното познание за тялото, духа и душата.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 9 септември, 13:00 ч.
Продължителност: 90 минути
Вход за участие: свободен / дарения

Местата са ограничени!

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email