Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Мата Атанасова - детокс и пречистване на организма

Мата Атанасова - детокс и пречистване на организма

Send Email

Защо дойдох във Vita Rama?

Казвам се Мата Атанасова. Професионален екскурзовод съм и посещавам Vita Rama от 2013 г., така че вече съм в постоянно присъствие.

Още преди много години бях пациент на Лидия Ковачева. За мен тя беше един от малкото свети хора, които съм срещала под слънцето. И след лечението си при нея, впоследствие станах фен на прочистването на организма и смятам, така както всеки човек трябва да почиства дома си минимум два пъти в годината, така трябва да пречиства и себе си.
Именно поради тази причина избрах и Детокс програмата в Център за здравословен живот Vita Rama.

Как преминава престоя във Vita Rama?

Във възторг съм от Vita Rama! Станах фен не само на детокса и пречистването, но и на Vita Rama като цяло! Затова вече шеста година поред идвам непрекъснато тук.

Като имате предвид, че съм посещавала и подобни здравословни центрове за лечение не само в България, но и в чужбина, конкретно в Австрия и в Русия, така че мога да твърдя че имам база за сравнение. А тук нещата са повече от превъзходни!

Програмата се усъвършенства, безспорно разнообразието от ястията също е на ниво, освен това и контактите с хората. Професията ми е свързана с контакти с много хора, а тук има много млади хора, които носят съвсем друго настроение и самочувствие. А що се касае до грижовността на семейство Славови, тя е постоянна.

За храната

По принцип аз не съм кулинар, тъй като съм екскурзовод и цял живот съм прекарвала повече в заведенията, отколкото в собствената си кухня, но тук се научих да готвя някои неща. Има много интересна кулинарна работилница всяка сряда. Така че започнах да си правя боб, леща, тиква във всякакви варианти. Все пак са ни нужни протеини.

Любима част от програмата

Що се касае до моя любима част от програмата, безспорно лекциите са интересни, винаги има какво да се научи, нещо ново, нещо повече. А йога инструкторите могат да направят дори и най-неподвижното тяло гъвкаво и подвижно, особено след 3-седмичен престой във Vita Rama. Въпреки естеството на моята работа и непрекъснати пътувания, се стремя сега да се храня природосъобразно и това помага безспорно за моето здраве.Send Email