Начало » Събития » Семинари » Мантра медитация с Пандава и Туласи

Мантра медитация с Пандава и Туласи

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на Мантра медитация във Vita Rama.

Съществува лесно, удобно и приятно решение на въпроса с медитацията за обикновения човек. Tози метод се прилага успешно в стотици институции по света и набира растяща популярност – от военнослужещите в морската пехота до учащите студенти и клинично болните пациенти. Това е изпитана във времето и доказана йога практика, използвана в някои култури от най-дълбока древност. Нарича се “Киртан”.

Какво точно е Мантра медитация?

Мантра медитацията Киртан е ритмичното повторение на определени мантри под формата на пеене. Тъй като Киртанът ангажира ума ви в пеене и слушане, той автоматично спира нормалния ход на мислите ви и изчиства ума ви по най-лесния и приятен начин чрез неусетно пренасочване.

Какви са ползите от Мантра медитация?

Сред осезаемите и незабавни ефекти на добре проведената Мантра медитация са:

Кои са нашите Водещи?

Пандава и Туласи са пътуващи монаси в традицията на бхакти йога. Започват пътя на йога от 1998 г. Преподаватели по йога философия и медитация в Бхактиведанта академия в Маяпур, Индия. През последните 2 години развиват бхакти училище в Ню Йорк.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 6 април, 19:15ч.
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email