Начало » Събития » Семинари » Мантра медитация с Мадхва

Мантра медитация с Мадхва

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на Мантра медитация във Vita Rama.

Съществува лесно, удобно и приятно решение на въпроса с медитацията за обикновения човек. Tози метод се прилага успешно в стотици институции по света и набира растяща популярност – от военнослужещите в морската пехота до учащите студенти и клинично болните пациенти. Това е изпитана във времето и доказана йога практика, използвана в някои култури от най-дълбока древност. Нарича се “Киртан”.

Какво точно е Мантра медитация?

Мантра медитацията Киртан е ритмичното повторение на определени мантри под формата на пеене. Тъй като Киртанът ангажира ума ви в пеене и слушане, той автоматично спира нормалния ход на мислите ви и изчиства ума ви по най-лесния и приятен начин чрез неусетно пренасочване.

Какви са ползите от Мантра медитация?

Сред осезаемите и незабавни ефекти на добре проведената Мантра медитация са:

Кой е нашият Водещ?

Мадхва дас (Мартин Севери)

Мартин Севери е специалист по медитация, ментално здраве и личностно развитие. Той е ученик на Сухотра Свами и изучава Веда, Веданта и йога медитация в Индия и Япония под ръководството на Ваишешика дас и Бхану Свами, както и съвременна психология в университета в Торонто. Има международен опит като пътува и популяризира науката на йога и изкуството на медитацията в различни страни.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 18 май, 19:30ч.
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email