Начало » Събития » Семинари » "Усвои умението да се фокусираш" - киртан медитация с Ленко Славов

"Усвои умението да се фокусираш" - киртан медитация с Ленко Славов

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на Киртан вечер във Vita Rama с тема "Усвои умението да се фокусираш" на 7 март от 19:30 ч. с водещ Ленко Славов. Заповядайте на ул. Петър Берон" 9, до НДК. 

Съществува лесно, удобно и приятно решение на въпроса с медитацията за обикновения човек. Tози метод се прилага успешно в стотици институции по света и набира растяща популярност – от военнослужещите в морската пехота до учащите студенти и клинично болните пациенти. Това е изпитана във времето и доказана йога практика, използвана в някои култури от най-дълбока древност. Нарича се “Киртан”.

Какво точно е Мантра медитация?

Мантра медитацията Киртан е ритмичното повторение на определени мантри под формата на пеене. Тъй като Киртанът ангажира ума ви в пеене и слушане, той автоматично спира нормалния ход на мислите ви и изчиства ума ви по най-лесния и приятен начин чрез неусетно пренасочване.

Какви са ползите от Мантра медитация?

Сред осезаемите и незабавни ефекти на добре проведената Мантра медитация са:

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 7 март, 19:30ч.

Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email