Начало » Събития » Семинари » "Манифестирай женствеността си" - ритуална практика, медитация, ароматерапия с Валерия Сармина

"Манифестирай женствеността си" - ритуална практика, медитация, ароматерапия с Валерия Сармина

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на специално дамско събитие по случай 8-ми март "Манифестирай женствеността си"- ритуална практика, медитация, ароматерапия в Здравословен център Vita Rama на 8 март (петък) с Валерия Сармина. Заповядай на ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 19:30 ч.

На този 8-ми март не просто ще празнуваме женствеността си, а ще я издигнем на едно още по-високо ниво, така че през нея да  управляваме успешно своя свят!

Заедно с изключителната водеща - Валерия Сармина от Сибир, сме ви подготвили:

Практиките ще помогнат да възстановите баланса на вашата женска виталност, предоставяйки ви нежен комфорт, усещане за безопасност и обич в собственото си тяло и ум! 

Продължението на вечерта включва наслада за небцето със здравословно 5-степенно меню:

Регистрирайте се сега и си отделете вечер с любимите дами, изпълнена със спокойствие и любов към себе си!

Медитация «Шакти» призовава за първичната ни творческа сила, проявена точно чрез женския аспект на енергията. Тя помага за освобождаване от несигурността, която ни пречи да действаме и усещаме, по начина, по който искаме.

Тя създава идеално пространтво да манифестираме нашите истински желания - СБЪДВА! 

За водещата:

Валерия Сармина преподава Кундалини йога практики. Също така има задълбочени познания интегративната психология. Тя се стреми да покаже как свържем духовното и подсъзнателното с материалното, и осъзнато, в един баланс да следваме мечтите и целите си. С мекота да постигаме желаните резултати. С осъзнатост и внимание да подхождаме към духа и тялото си, без болка, с по-малко грешки и излишни уроци в живота.

Цена за участие: 68 лв.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 8 март (петък)

практика: 19:30 ч.

вечеря: 21:00 ч.

Местата са ограничени.

Send Email