Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Малина и Вили Гогови

Малина и Вили Гогови

Send Email

Моето пътуване към щастлив живот започна с Vita Rama

 

Преломната точка

Смутената докторка ме погледна в очите и с напрегнат поглед и всичките термини, научила през живота си, ми разказа за възела на щитовидната ми жлеза и колко спешно трябва да направя тънкоиглена биопсия, а след това по възможност най-бързо отстраняване на възела.

Всъщност това беше преломната точка – моментът, в който разбираш, че наистина вървиш срещу себе си. Дискова херния и тези ужасни болки в гърба, постоянната умора, главоболие, излишни килограми, раздразнителност, почти неспособност за отпускане - мога да добавя още какво ли не в този неприятен списък; сякаш всички те не бяха достатъчни, че трябваше и това да ми се случи. Точно в този момент обаче нещо в мен се промени и вече знаех какво трябва да направя – да се доверя на себе си, да помисля сама за себе си и да разбера какво всъщност пропускам, какво правя или не, та да върви животът ми в тази посока.

Така започна моето пътуване към един здрав, по-щастлив и красив живот. Разговарях с вече осъзнати мои приятели и познати, с брат ми Ники, който от години живее „по странен начин“, изчетох голям брой книги, статии, истории, докато постепенно се научих да слушам тялото си и да следвам инстинкта си. Правилното за мен хранене, дишане, движение и мислене ми отвориха вратата към новия живот.

 

Vita Rama ни даде перспективата

Посетихме центъра със съпруга ми Вили и двете ни дъщери. Там работят духовно израснали хора, много добри специалисти, изключително позитивни и страхотни майстори на вкусна, здравословна веганска храна.

Слави изготви индивидуален хранителен режим за всеки от нас, присъствахме на полезните лекции ежедневно, започвахме деня със сутрешна гимнастика или йога и дихателни упражнения, до обяд се наслаждавахме на плажа на Иракли, а привечер участвахме в организираните походи. Хранехме се здравословно и пълноценно. Беше различна лятна почивка – такава, от каквато човек има нужда, за да си отдъхне и откъсне от всекидневието, да се презареди и в същото време да научи много нови и полезни неща.

Препоръчвам програмите на Vita Rama на всички, които са решили, че е време да направят промяната за себе си и да вземат здравето си в свои ръце.

 

Моята промяна

Ако питате какво се случи с мен, откакто трансформирах начина си на хранене и мислене, ще ви кажа, че отслабнах с цели 11 кг. (като страничен ефект), кръгозорът ми се разшири и съм изпълнена с много енергия, идеи и мечти. Възелът се сви, хормоните ми са в норма. Кръвното налягане и холестеролът на Вили се нормализираха, постоянното му главоболие изчезна, отслабна с 20 кг. и е на път да спре хапчетата Lamictal, които взима от 15 години. Да, пътят е дълъг и все още неотъпкан, но си струва да се върви по него!

Очакваме с нетърпение всяко лято, когато с удоволствие ще се срещнем отново с Ленко, Слави, Георги Славов, Тошко и всички останали прекрасни хора от екипа на Vita Rama.Send Email