Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Людмила Илийкова - имунитет, отслабване, високо кръвно налягане

Людмила Илийкова - имунитет, отслабване, високо кръвно налягане

Send Email

Потърсих промяната поради здравословни проблеми

Страдах от наднормено тегло и високо кръвно налягане. Макар и сама, с много информация и воля, успях да се справя и с двата проблема. Но разбрах, че трябва да променя начина си на живот – първо храната, а после да добавя и движението.
Така научих за Вита Рама. Много се зарадвах, че съществува място, на което хората мислят като мен и са избрали този начин на живот.

Във Вита Рама отидох първо на лятна почивка

Хареса ми това, че ще продължа да се храня по „моя“ начин, ще мога да направя консултация относно здравето и да науча още неща, свързани със здравословния начин на живот.
Един от основните проблеми пред мен бе, че въпреки всичко задържах около 3-4 килограма, които не можех да си обясня защо не мога да сваля. Освен това всяка зима боледувах веднъж или няколко пъти, т.е. имунитетът ми не беше на необходимото ниво.

Няколко пъти се включих в програма „Здраве“

Останах с отлични впечатления. Специалистите във Вита Рама наистина са прекрасни, а и отношението към гостите е такова. Самата програма е изключително разнообразна.

Най-важното е, че разбрах грешките си

Проумях, че мазнините трябва да бъдат до 10-15% спрямо количеството храна за деня. От лекциите във Вита Рама научих много неща относно здравето и храненето. Заниманията с йога, различните видове гимнастика, както и разходките, също танците вечер допринесоха за свалянето на „онези“ 3-4 килограма, които бяха в повече. Научих и много рецепти за разнообразяване на менюто, а наред с това си починах пълноценно.

От четири години не съм боледувала

Това пък е другият важен резултат от престоя ми във Вита Рама. Убедих се, че такъв резултат може да се постигне с възможно най-вкусната и разнообразна храна, приготвена с много любов и поднесена изключително естетически!

Продължих да живея по този начин

Заедно с това опитвам да запаля все повече хора да изберат и за себе си такъв режим. Обръщам се и към специалистите на Вита Рама, когато имам нужда от някаква консултация. Радва ме това, че винаги се отзовават с много внимание и любов.

Сега се чувствам повече от прекрасно

Ако хората знаеха колко енергични ще бъдат с този начин на хранене и живот, никога не биха се върнали към старите си навици. След като се запознах със системата на Вита Рама и след престоя по време на програмите, виждам винаги позитивното и в най-лошите неща и проблеми, които се появяват в живота. Затова и смятам да продължа да посещавам Вита Рама. Препоръчвам го на всички, просто е нужно да достигнете онова ниво на съзнание, че да изберете пътя на промяната!
 Send Email