Начало » За VitaRama » Помогнахме на » Любомир Ганев - преодоляване на стреса в ежедневието

Любомир Ганев - преодоляване на стреса в ежедневието

Send Email

Защо потърсих Vita Rama?

Потърсих като цяло Център за здравословен живот Vita Rama и здравословната почивка, поради една-единствена причина. Да се почувствам отново като част от едно голямо семейство. И така се чувствам вече пореден път.

Аз избрах да направя една промяна, от която имах нужда през последните години, поради тежък емоционален и психологичен срив. Той беше свързан на първо място със семейството, впоследствие се появи и натрупано напрежение в работната среда, а накрая и промяна на работното място. Имах изключително непостоянен режим на хранене.

Какво ми направи впечатление?

Първото ми най-ярко впечатление беше свързано с изключителната организация във Vita Rama и същевременно липсата на напрежение в екипа, което веднага се отразява върху гостите. По този начин гостите стават част от това семейство. Второто отново е свързано с организация, подреденост на начина, по който се предава знанието за един здравословен начин на живот.

Разбира се, тук трябва да се споменат и изключителните полезни съвети на Слави Славов, Ленко Славов, Георги Славов и д-р Пашкулев. Но и не само, във всеки един от разговорите и комуникацията с екипа се получава допълнително придобиване на знание и обмяна на приятни емоции.

Любимата ми част от програмата

Любимата ми част от програма жизненост е свързана с интензивните тренировки всеки ден. И в допълнение, най-вече изключително вкусната храна тук, която много трудно може да се поддържа като ниво в ежедневието.

Какво ми дава мотивация да продължа

Определено съм мотивиран да запазя начина на хранене, който е предоставен като знания във Vita Rama. Трудно е всеки ден човек да спазва конкретен стил, режим, и въобще цялостното представяне в обществото и средата, в която живее.

Желанието ми е да посещавам отново и отново програмите, като запазя един висок процент на мотивацията си в момента и съответно да продължа да надграждам както с физическо здраве, така и с духовно здраве.

Мисля, че намерих това, което търсих. Аз търсех допълнителен заряд, който ми липсваше за тази промяна. Търсех и допълнително знание, което ми липсваше. И най-вече търсех нови приятели, които реално намерих тук.

Send Email