Начало » Събития » Семинари » "Любовта към себе си - ключ към баланса" с Анастасия Манлихер

"Любовта към себе си - ключ към баланса" с Анастасия Манлихер

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на сесията "Любовта към себе си - ключ към баланса" в Здравословен център Vita Rama на 6 април (събота), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 13:30 до 15:30 ч. Водеща ще бъде Анастасия Манлихер.

Уважението и обичта към себе си са фундаментални личностни категории, на базата на които ние изграждаме поведенческите си модели спрямо околните и света, в който живеем. Въпреки нарастващите нива на нарцисизъм в съвременното общество, на много хора всъщност точно обратното им липсва – да ценят достатъчно себе си като личности, за да не позволяват да бъдат ограбвани и манипулирани в междуличностните си отношения и в професионален план.

По време на тази сесия ще направим няколко ментални и писмени упражнения за работа върху няколко категории:

На базата на тези въпроси ще изградим аналогична базисна „пътна“ карта, по която можем да се движим от тук насетне.

Ще завършим с медитация, в която да анализираме конкретна наболяла област от вътрешния ни или външния ни свят, и ще направим проекция на едно по-успешно Аз.

За кого е тази сесия?

За кого не е подходяща сесията?

Какво да носим?

Удобни дрехи без специфични изисквания към облеклото. В залата влизаме без обувки. Ако желаете, носете си нещо свое за писане – любима тетрадка, тефтер, дневник. За събитието има предвидени материали за писане – листове и химикалки.

Кой е нашият Водещ?

Анастасия Манлихер е с докторска степен по Здравна психология и психосоматика. От ученическите си години започва да се занимава с йога и търси пътища за духовно развитие и себеусъвършенстване. Тя води групови и индивидуални релакс сесии, тренинги за освобождаване от стреса и за трансформиране на неблагоприятни житейски обстоятелства от началото на 2014г.

В продължение на вече повече от четвърт век изучава философията и практиката на йога, приложна психология, други древни системи за възстановяване баланса на тялото и ума. Като част от бакалавърската си степен по психосоматика изучава детско-юношеска и обща психология, неврология и психиатрия, анатомия и физиология, неврология, педиатрия и кинезиология. В подходите си на работа, Анастасия съчетава постиженията на съвременната наука с древното познание за тялото, духа и душата.

Цена за участие: 30лв.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 6 април (събота), 13:30 - 15:30 ч.

Send Email