Начало » Събития » Семинари » Киртан медитация "Смирението" - практически техники с Махендра и Ленко

Киртан медитация "Смирението" - практически техники с Махендра и Ленко

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на Киртан медитация с тема "Смирението". Заповядайте във Vita Rama на 4 януари от 19:30 ч., ул. Петър Берон" 9, до НДК. Водещите, Махендра и Ленко ще споделят практически техники.

Съществува лесно, удобно и приятно решение на въпроса с медитацията за обикновения човек. Tози метод се прилага успешно в стотици институции по света и набира растяща популярност – от военнослужещите в морската пехота до учащите студенти и клинично болните пациенти. Това е изпитана във времето и доказана йога практика, използвана в някои култури от най-дълбока древност. Нарича се “Киртан”.

Какво точно е Киртан медитация?

Мантра медитацията Киртан е ритмичното повторение на определени мантри под формата на пеене. Тъй като Киртанът ангажира ума ви в пеене и слушане, той автоматично спира нормалния ход на мислите ви и изчиства ума ви по най-лесния и приятен начин чрез неусетно пренасочване.

Какви са ползите от Киртан медитация?

Сред осезаемите и незабавни ефекти на добре проведената Киртан медитация са:

Кои са нашите Водещи?

Махендра и Ленко

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 4 януари, 19:30ч.
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email