Начало » Събития » Семинари » Киртан медитация със Свами Ананда Тиртха

Киртан медитация със Свами Ананда Тиртха

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на Киртан медитация във Vita Rama.

Съществува лесно, удобно и приятно решение на въпроса с медитацията за обикновения човек. Tози метод се прилага успешно в стотици институции по света и набира растяща популярност – от военнослужещите в морската пехота до учащите студенти и клинично болните пациенти. Това е изпитана във времето и доказана йога практика, използвана в някои култури от най-дълбока древност. Нарича се “Киртан”.

Какво точно е Киртан?

Киртан е ритмичното повторение на определени мантри под формата на пеене. Тъй като Киртанът ангажира ума ви в пеене и слушане, той автоматично спира нормалния ход на мислите ви и изчиства ума ви по най-лесния и приятен начин чрез неусетно пренасочване.

Какви са ползите от Киртан?

Сред осезаемите и незабавни ефекти на добре проведената Киртан медитация са:

Кой е нашият Лектор?

Ананда Тиртха Свами е учител в традицията на Бхакти йога. Започва своя духовен път като монах на 20 годишна възраст през 1995 г. Живее дълги години в Сан Диего, Калифорния. Основната му мисия е да насърчава хората в духовни ценности и природосъобразен начин на живот. Неговият опит включва установяването и развиването на духовни общности, еко селища, списания за бхакти йога, както и чести лекционни турнета из Европа.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 23 февруари, 19:00ч.
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email