Начало » Събития » Семинари » Къна, Таро и Руни

Къна, Таро и Руни

Send Email

С радост ви каним на специалната серия от събития във Vita Rama, с участието на:

Стела Христова-Сачи - хенна терапевт и артист.

Пламена Гиргинова - изследовател и познавач на Скандинавските Руни.

Три необичайни изкуства на мъдростта и трансформацията ще зарадват гостите на Vita Rama в София тази събота! Сачи и Плам ви очакват на 18-ти ноември, от 11:00 до 19:00 ч., Петър Берон 9 на етаж 1, в уютния Ресторант Vita Rama!

Къна със Сачи

Рисуването с къна, наричано „мехенди“ или „хенна“, е древно терапевтично и мистично изкуство, чиито корени можем да открием в Южна Азия, Близкия Изток и Африка.

Дълбоката връзка на къната с ритуалите за женственост, енергийно пречистване и защита, с медицинските традиции на различните народи, я превръща в универсална практика за обновяване и възстановяване на организма. Билката е толкова силна, че за благотворния й ефект е достатъчно нанасянето й върху кожата, под формата на красива рисунка.

Какви са ефектите от от рисуването с къна?

Коя е Стела Христова - Сачи?

Стела Христова - Сачи, един от най-талантливите хенна артисти и пионер на това изкуство в България. Сачи е създател и преподавател в образователния проект „Ателие по индийска култура“, чрез който е провела стотици обучения по сакрални изкуства в България и чужбина.
Преподава Индийска култура в Нов Български Университет. Организатор е на Ратха Ятра фестивал (2011 - 2018). Автор е в списание OM Yoga & Lifestyle.

Като всеки истински майстор на къна, Сачи приготвя сама сместа за рисуване. Използва само органични съставки: къна и различни етерични лечебни масла. Приготвената смес е напълно безвредна за деца и бременни.

Цени на рисунки: между 25 и 45 лв.

Руни и Глаголица с Пламена

Съвети и насоки от Скандинавските Руни можете да получите от Плам, която ще ви помогне да достигнете до неизследвани кътчета на подсъзнанието си, където се крият нужните отговори, особено ако сте обзети от любовни трепети този сезон.

Пламена за Руните:

„Работя основно със Скандинавските Руни. Често отговорите, от които се нуждаем, са в самите нас, но трудно стигаме до тях. За това можете да използвате инструмент като оракула като личен съветник и връзка с вътрешния Аз.  Руните няма да решат конкретните ви проблеми, но вслушвайки се в тяхната вековна мъдрост по-лесно ще отключите собствената си интуиция за правилни действия. Всеки сам твори своята реалност. Това е процес, духовна практика и техника за изследване собствената ви Вселена.“

Цена на консултация25 лв., 20 мин.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 18 ноември, 11:00 - 19:00 ч.

Събитието е без предварително записване.

Send Email