Начало » Събития » Семинари » "Какво ни разболява?"- лекция със Слави Славов

"Какво ни разболява?"- лекция със Слави Славов

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на Лекция на тема “Какво ни разболява?” със Слави Славов на 28 февруари, вторник, от 19:00 часа до 20:15 часа в здравословен център Vita Rama.

 

 

За кого е тази лекция?

Тази лекция е за всеки, който иска да разбере причините или корена на заболяванията и съответно какви са решенията, за да се възвърне физическия и психичния баланс.

Какво ще научите по време на лекцията?

  1. Какво е микробиота?
  2. Какви храни са полезни и вредни според физиологията на човека?
  3. Каква е ролята на имунната система за здравето на човека?
  4. Основните източници на интоксикация в тялото.
  5. Защо има само две основни причини на повечето заболявания?
  6. Vita Rama обхваща трите аспекта на здраве физическо, метално и духовно.

Кой е нашият Лектор?

Слави Славов е сертифициран нутриционист, специалист по здравословно хранене в Център за здравословен живот Vita Rama. Завършил е магистратура по „Холистично здраве и лечение“ към University of Natural Health, САЩ. Освен това Слави Славов има защитени специалности „Счетоводство и контрол“ и „Туризъм“ от Иономическия университет – Варна. Когато през 2002 г. се разболява много тежко, започва да изучава анатомия и физиология на човешкото тяло и холистични методи за здравето.
От 2005 г. Слави Славов е сътрудник на баща си Георги Славов и активно допринася за развитието на здравословна система Vita Rama, чрез включването в нея на различни иновации от сферата на детоксикацията, суровоядството, пълноценното растително и клетъчно хранене, както и процеса на бхакти йога като метод за пречистване и осъзнаване на духа.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 28 февруари, 19:00ч.
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email