Начало » Събития » Семинари » "Изкуството vs науката на женствеността" - феминна кундалини сесия с Валерия Сармина

"Изкуството vs науката на женствеността" - феминна кундалини сесия с Валерия Сармина

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на женската кундалини пракика “Сияещо Тяло: красотата на всяка жена” в Здравословен център Vita Rama на 20 юли (събота), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 12:00 до 14:00 ч. Водеща ще бъде Валерия Сармина.

Какво представлява практиката?

Медитацията “Сияещо Тяло” е предназначена за развитие на сиянието, красотата, добротата и чистотата във всяка жена. Тя е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали в Кундалини йога. Тази практика ще ви помогне да култивирате умения за здравословна търпимост и мекота.

Какво ви очаква?

Работа с физическото и менталното ви тяло, въздействие на женските енергийни центрове  и развиване на вътрешната ви красота, и доброта. Кундалини йога майсторите ни предават мантра, която може да помогне за разрешаването на проблеми и преодоляване на трудности. Именно на тази практика ще я приложим в пълната й сила, а вие запомнете мантрата, повтаряйте я в сърцето си и наблюдавайте как ситуациите се променят. В резултат на тази практика ще  преодолеете всичко, защото силата на вътрешна красота е във всяка жена!

Какви са ползите от практиката?

Тази практика е насочена към жени от всички възрасти и с всякакъв опит в йога. Тя включва не само физически упражнения, но и дълбоки медитации и дихателни техники, които ще ви помогнат да се свържете с вашата вътрешна същност и да откриете нови нива на осъзнатост и благополучие. Независимо дали сте начинаеща или опитна йоги, тази практика ще ви даде инструменти за подобряване на вашето емоционално и психическо здраве.

Чрез изключителен комплекс от уникална Крия и медитация ще ви помогне да осъзнаете и развиете своята вътрешна красота и сила, да направите ментална хигиена, да стартирате важни биохимически и психоемоционални процеси в тялото ви. Повтарянето на мантрата ще ви даде вътрешен мир и баланс.

Какво да носим?

Препоръчително е удобни дрехи от меки материи.

За водещата?

Валерия Сармина преподава Кундалини йога практики. Също така има задълбочени познания интегративната психология. Тя се стреми да покаже как свържем духовното и подсъзнателното с материалното, и осъзнато, в един баланс да следваме мечтите и целите си. С мекота да постигаме желаните резултати.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 20 юли (събота), 12:00 - 14:00 ч.

Цена за участие: 25 лв.

Местата са ограничени.

Регистрирай се
Send Email