Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Ивелина Попова - здраве и превенция

Ивелина Попова - здраве и превенция

Send Email

Как научих за Vita Rama?

Научих за Център за здравословен живот Vita Rama съвсем случайно от Интернет, в момент, в който търсех рецепти за здравословно готвене. Приложих част от тях. Реших да разгледам и другите информационни статии, които бяха в сайта. Впоследствие прецених че би било интересно за мен да се запозная по-отблизо със системата на Vita Rama.

Как премина престоят във Vita Rama?

Още след първото посещение бях изключително изненадана от това колко здрава, енергична и спокойна се чувствам. Уверена в това, което правя. Уверена, че съм на правилен път за превенция на много от проблемите, които се появяват с годините.

Във Vita Rama научаваш много неща за това как да се грижиш за здравето си с правилен начин на готвене, хранене и движение. Но всъщност най-важното, което научаваш във Vita Rama е защо. Kогато правя нещо, много бих искала да знам защо това е важно за мен или защо това не бива да се прави. Във всички лекции, които съм слушала тук, откривам всеки път нови неща, защо и как аз трябва да се грижа за себе си.

Коя програма избрах?

При първото си посещение, а и при второто, избрах здравословна програма „Здраве“. Сметнах че е добре да започна в детайл изучаването на особеностите на моя организъм, а за това екипът на Vita Rama ми е помагал не веднъж. След това преминах към програма „Здравословна почивка“, тъй като вече съм достатъчно консултирана.

Престоите във Vita Rama са за мен едно удоволствие, радост за сетивата, радост за мускулите, да не забравяме това. Емоция, която просто не може да бъде описана, тъй като означава среща с нови знания, среща с нови хора, намиране на нови приятели и задълбочаване на това, което знаеш за себе си и за здравословния начин на живот.

За екипа на Vita Rama

Смятам че това е една компилация от изключително интелигентни, ерудирани, образовани и мотивирани млади хора. Да не забравяме, разбира се, господин Георги Славов като доайен. Но останалата част от екипа млади хора са много добронамерени, много позитивни и тази атмосфера смятам, че всъщност е лечебната по време на нашия престой. Пожелавам на този екип да остане същия, много съм доволна от това, което те предлагат на нас.Send Email