Начало » Лечение » Помогнахме на » Иванка Стоянова

Иванка Стоянова

Send Email

Здравейте,
с удоволствие споделям с всички мои близки и познати за прекрасно преживяните 21 дни в Лечебен център "Вита Рама". Не съм очаквала такова внимание, всеотдайност и себераздаване от екипа, каквото срещнах там. Ще го споделя и сега, а вие където искате го публикувайте. Научих за Вита Рама случайно от един блог, а после и от сайта им. Избрах ги, защото бях се сринала - в много тежко здравословно състояние, с букет от болести и една торба с лекарства.

Включих се в програма "Здраве" от 13 юли 2013 г. до 02 август 2013 година. С прекрасни впечатления съм от всички и всичко. Няма нещо, което да ме е разочаровало. Стараех се да спазвам реда, указанията и изискванията на екипа. Изключително полезен бе за мене престоя ми в Пампорово. Върнах се във Варна като нов човек - отслабнала, подмладена, освежена, пълна с енергия, жизнерадостна и много подвижна. И най-важното - излекувана! Вече живея без хапчета!

Но продължавам да се храня както в Лечебния център и спортувам, макар и с леко натоварване - играя фитнес на открито и бягам край морето. Не само, че бих посетила отново Вита Рама, но ако можех, бих живяла само там!  Горещо препоръчвам на всеки да посети Вита Рама! Там екипът постига чудеса и докато не се убедят в желания резултат, не те оставят на мира! Това е един невероятен екип!

Безкрайно, безкрайно съм им благодарна, че ми подариха нов живот, изпълнен с радост и щастие!
Поклон!Send Email