Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Иванка Добрева

Иванка Добрева

Send Email

Казвам се Иванка Добрева. От Варна съм, учителка, на 52 години.

Преди няколко години имах много здравословни проблеми и търсих начин да ги разреша. Те се появиха в резултат от тежко заболяване и тежкото лечение, което последва. Всичките ми органи бяха увредени - стомах, панкреас, жлъчка, опорно-двигателен апарат. Имах болки по всички стави и кости, световъртежи от всякакъв характер, дори с пристъпи. Пиех по една чанта с лекарства и вместо да се възстановявам, от ден на ден състоянието ми се влошаваше. Съпругът ми ме водеше от лекар на лекар, безрезултатно, и бяхме все по-отчаяни.

За първи път посетих Здравословен център Vita Rama през 2014 г. за 7 дни, но поради добрите резултати реших да удължа престоя си на 14 дни. Още на 3-тия ден от престоя ми се почувствах много добре и реших, че трябва да продължа по този начин, за да постигна наистина добри резултати. В началото бях на детоксикация със сокове, плодове и вода, а след това към хранителния ми режим бяха включени най-различни основни ястия - хлябове, сосове и хумуси, приготвени от различни бобови растения, зърнени храни и така нататък. Винаги съм мислила, че този начин на хранене - вегетарианският, веганският, би ми помогнал. Още през първата седмица на престоя ми в Здравословен център Vita Rama изчезнаха киселините, паренето в областта на стомаха, нямах нито една криза. Световъртежите бяха овладени до голяма степен. Болките в малките стави отшумяха. Решиха се проблемите с панкреаса - нямах болки. Все още имаше какво да се желае.

Продължих вкъщи с подобен начин на хранене, на движение, на духовни практики, които ми бяха препоръчани във Vita Rama. Има значително подобрение в здравето ми. Моят съпруг не спира да се хвали, където и да се намира, че аз спазвам програмата на Vita Rama и наистина има голямо подобрение в моето здравословно състояние.

Сега съм един щастлив човек. Бих препоръчала на всеки, който иска да бъде щастлив и здрав, да посети Здравословен център Vita Rama!Send Email