Начало » Събития » Семинари » "Хормонална йога - пътешествие към хормонална хармония и благополучие" с Ваня Панамска

"Хормонална йога - пътешествие към хормонална хармония и благополучие" с Ваня Панамска

Send Email

Готови ли сте да се потопите във вашата женственост и да имате по-здравословен и балансиран начин на живот? С радост обявяваме предстоящото ни събитие - "Хормонална йога - пътешествие към хормонална хармония и благополучие" на 1 май (сряда), водено от невероятната Ваня Панамска, която се завръща от Полша за това специално събитие! Заповядайте в Здравословен център Vita Rama, ул. „Петър Берон“ 9 (до НДК).

Присъединете се към нас за едно трансформиращо пътуване в света на Хормонална йога. Открийте силата на естественото балансиране на хормоните и освободете по-здравословната, по-животворна женствена част от себе си!

Какво представлява практиката?

Не пропускайте това вдъхновяващо събитие, където ще бъдете водени през нежни, но мощни йога пози, дихателни упражнения, тибетска техника за циркулация на енергията и медитация, за да повишите енергията си и да намерите вътрешна хармония.

За кого е подходяща практиката?

Отворено за всички жени, независимо от възрастта или фитнес нивото им. Ако сте начинаещи или опитни йоги, това събитие е за вас! 

Какви са ползите от практиката?

По-балансиран и хармоничен начин на живот.

За водещата:

Ваня Панамска е сертифициран и изключително опитен учител - ученичка на основателката на Хормонална Йога терапия - Дина Родригес. Тя е и партньор-учител на Дина за България и Полша.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 1 май (сряда), 16:30 - 18:15 ч.

Вход за участие: 30 лв.

Местата са ограничени.

Send Email