Начало » Събития » Семинари » "Хормонален дисбаланс - причини, прояви, последствия, преодоляване" - лекция с д-р Димитър Пашкулев

"Хормонален дисбаланс - причини, прояви, последствия, преодоляване" - лекция с д-р Димитър Пашкулев

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на лекцията "Хормонален дисбаланс - причини, прояви, последствия, преодоляване" със специалното участие на д-р Димитър Пашкулев на 2 март (събота) от 13:30 -15:30 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. "Петър Берон" 9!

Хормоналният дисбаланс е състояние, при което нивата на различните хормони в организма са нарушени. Сред симптомите на хормонален дисбаланс са различни здравословни проблеми, като например неравновесие във функционирането на щитовидната жлеза. Други забележителни симптоми включват диабет, който е свързан с неадекватната регулация на нивата на глюкоза в кръвта, безплодие, което може да бъде последица от нарушения в хормоналния баланс, и непропорционално натрупване на телесно тегло, което често е свързано с дисбаланса на нивата на инсулин в организма.

Какво представлява лекцията?

Лекцията ще даде информация по темата "Хормонален дисбаланс - причини, прояви, последствия, преодоляване". Тя разглежда различните аспекти на хормоналния дисбаланс, както и методите за регулиране на този дисбаланс чрез правилно хранене и приемане на подходящи добавки. Основният фокус е върху това как здравословният начин на живот може да помогне за контролиране на хормоналния баланс и предотвратяване на свързаните с него здравословни проблеми. Лекторът, д-р Димитър Пашкулев, ще сподели своя дългогодишен опит и познания в областта, за да помогне на присъстващите да разберат по-добре темата и да вземат информирани решения за своето здраве.

Кой е нашият водещ?

Д-р Димитър Пашкулев е завършил медицина през 1986 г. в гр. Пловдив. До 1991 г. е практикувал в отделения по вътрешни и детски болести, а след това е един от първите лекари, посветили се на цялостното природолечение. Развива експертни знания относно природните продукти и aктивно работи с издателства, като „Кибеа“, „Хомо футурус“, „Изток-запад“ и др.

Специализира в областите:

Авторска дейност:

Консултантска и лекторска дейност:

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 2 март (събота), 13:30 - 15:30 ч.

Вход за участие: свободен / дарения

Местата са ограничени!

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email