Начало » Събития » Семинари » Heart Space медитация с Ленко Славов

Heart Space медитация с Ленко Славов

Send Email

Радостни сме да ви поканим на Heart Space медитация с Ленко Славов на 28 април (неделя) от 18:30 - 19:20 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. "Петър Берон" 9!

Целта на heart space медитацията е да ви пренесе в пространството на сърцето, където се крие истинската любов и щастие. Чрез концентрация върху мантри (божествени имена на санскрит) и специфичен ритъм на дишане, ще имате възможност да отдръпнете ума и сетивата от външната обстановка и да навлезете дълбоко в сърдечната чакра. Тази практика освобождава от негативни емоции и натрупани притеснения, изчиства съзнанието, успокоява мислите и води до дълбока релаксация и вътрешен баланс.

Какви са ползите от heart space медитацията?

Тази практика освобождава от негативини емоции и натрупани притеснения, изчиства съзнанието, успокоява мислите и води до дълбока релаксация и вътрешен баланс. Привържениците на медитацията често споделят, че нивата на стрес се снижават драстично, което от своя страна води до цялостно подобряване на здравословното състояние. Учени от Харвард са установили, че медитацията увеличава кръвния поток към тези части на мозъка, които контролират запазването на енергията, позитивизма и чувството на релаксация.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 28 април (неделя), 18:30 - 19:20 ч.

Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email