Начало » Събития » Семинари » "Харизма и дейност по най-висшето" - кундалини практика с Валерия Сармина

"Харизма и дейност по най-висшето" - кундалини практика с Валерия Сармина

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на Кундалини йога практика "Харизма и дейност по най-висшето" в Здравословен център Vita Rama на 21 април (неделя), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 11:00 до 13:00 ч. Водеща ще бъде Валерия Сармина.

Какво представлява практиката?

Практиката е насочена към развитието на харизмата и съзнателната дейност към постигане на най-висшето предназначение. Чрез специални техники за активиране на гърлен център отговарящ на дипломатичност и заявяване на себе си. Чрез медитация, ще работим върху разширяването на своето биополе, енергийно тегло и насочване към целите и мечтите си.

Какво ви очаква?

Кундалини йога практика, която включва повтарящи се движения, динамично дишане, концентрация, мантри, пеене и медитация.

Подходяща за тези, които са готови да променят своя духовен, физически и психологически статус. Предимствата включват изправяне на каналите, събуждане на енергията в основата на гръбначния стълб и подобряване на мозъчната активност.

Какви са ползите от практиката?

Усещане за вътрешна сила и увереност в себе си, както и постигане на ясноснота за целите и мечтите си. Тя може да помогне за осъзнаване на личното предназначение и постигане на успех в живота.

Какво да носим?

Препоръчително е удобно облекло, което позволява свободно движение и е подходящо за практикуване на йога.

Кои е нашият водещ?

Валерия Сармина преподава Кундалини йога практики. Също така има задълбочени познания интегративната психология. Тя се стреми да покаже как свържем духовното и подсъзнателното с материалното, и осъзнато, в един баланс да следваме мечтите и целите си. С мекота да постигаме желаните резултати. С осъзнатост и внимание да подхождаме към духа и тялото си, без болка, с по-малко грешки и излишни уроци в живота.

Цена за участие: 25 лв.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 21 април (неделя), 11:00 - 13:00 ч.

Местата са ограничени.

Send Email