Начало » Събития » Семинари » Енергийно - Звуковибрационно презареждане на аурата с Полина и Корнелия

Енергийно - Звуковибрационно презареждане на аурата с Полина и Корнелия

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на сесия с гонг и кристални купи Енергийно - Звуковибрационно презареждане на аурата с Корнелия Павлова и Полина Попова на 10 май (петък) от 18:30 - 20:00 ч. в йога студио Vita Rama, ул. "Петър Берон" 9 (до НДК).

Точно сега е моментът, в който е необходимо да премахнем всяка застояла енергия.
Звукотерапията е най-ефективният, най-приятният и достъпен начин да поставим нови цели и намерения.
Разтърсващата енергия на гонговете, съчетана по уникален начин с ефирния звук на кристалните купи е преживяване, което можем да сравним с магичност.
В това приключение ще ни придружават 3 мощни гонга, кристални купи, звънчета и други етно инструменти.

Кои са нашите водещи?

Корнелия Павлова – Прем Гулабо е интуитивен арт терапевт. Гонг майстор, телесен терапевт, Рейки мастер, РЕМАП терапевт, ОХ карти консултант, треньор по Емоционална Интелигентност, терапевт Трансформиращо изцеление. В момента завършва обучение като фасилитатор по Интергративно дишане и се обучава за фасилитатор в Емоционално себебалансиране. Получава индийското си име Прем Гулабо в Индия през 2016г. по време на обучението си в Аюрведа йога масаж и Грижа за женското здраве. Създател на първият гонг център в България “Gong center Casa Cornelia” и фондация за превенция и рехабилитация на рак на гърдата “Безценна като теб”.

Полина Попова е сертифициран йога преподавател и дипломиран Аюрведичен Специалист от Южно Калифорнийския Унивеситет по Здравни Науки. Професонално прилага индивидуални и гупови звукови сесии от 3 години, използвайки предимно пеещи купи. 

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 10 май (петък), 18:30 - 20:00 ч.

Вход за участие: 35 лв.

Местата са ограничени!

Send Email