Начало » Събития » Семинари » "Емоционално хранене" - лекция с д-р Димитър Пашкулев

"Емоционално хранене" - лекция с д-р Димитър Пашкулев

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на лекцията "Емоционално хранене" със специалното участие на д-р Димитър Пашкулев на 3 февруари (събота) от 13:30 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. "Петър Берон" 9!

По време на лекцията д-р Пашкулев ще сподели дългогодишния си опит в теми като:

Какво представлява лекцията?

По време на лекцията д-р Пашкулев ще разгледа различните фактори и причини, които водят до емоционалното хранене, ще обсъди разнообразните начини, по които то може да се прояви в нашия ежедневен живот и как тези емоционални колебания могат да се отразят на нашето здраве и благополучие. Д-р Пашкулев  ще представи и практически съвети и стратегии за справяне с емоционалното хранене, които да помогнат на всеки да осъзнае и контролира своите емоции по отношение на храненето, като се насочи към по-здравословни и уравновесени хранителни навици.

Кой е нашият водещ?

Д-р Димитър Пашкулев е завършил медицина през 1986 г. в гр. Пловдив. До 1991 г. е практикувал в отделения по вътрешни и детски болести, а след това е един от първите лекари, посветили се на цялостното природолечение. Развива експертни знания относно природните продукти и aктивно работи с издателства, като „Кибеа“, „Хомо футурус“, „Изток-запад“ и др.

Специализира в областите:

Авторска дейност:

Консултантска и лекторска дейност:

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 3 февруари, 13:30 ч.
Продължителност: 120 минути
Вход за участие: свободен / дарения

Местата са ограничени!

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email